fbpx

Alicia Keys se je nehala ličiti

Lepota, Novice, slider

#nomakeup

Zadnjič sem pri prenosu nogometne tekme lige prvakov opazila Alicio Keys v drugačni luči. Pritegnil me je njen čist obraz, njene oči, ki niso bile poudarjene z maskaro, in njena naravna rdečina obraza. Ustnice so bile v naravnem odtenku. Mislila sem si, da so njeni vizažisti naredili zelo dobro delo, da so resnično poudarili njeno naravno lepoto in dobro skrili uporabo ličil. Še sanjalo se mi ni, da na tako pomembnem nastopu, priljubljena pevka ne nosi niti trohice pudra, je brez šminke in popolnoma “gola”.

Alicia-Keys--Performs-at-the-UEFA-Champions-League-final-in-Milan--15

alicia keys liga prvakov

alicia-keys-2_5608389
Alicia Keys se ne liči več – takšne naslove lahko preberete na zadnjih novicah o priljubljeni glasbenici. Za to se je odločila po tem, ko je prišla na fotografiranje naravnost iz telovadnice in popolnoma nenaličena ter na prigovarjanje fotografa posnela serijo fotografij. To jo je spodbudilo k odločitvi, da se nikoli več ne bo ličila.

Alicia Keys with no makeup

Alicia Keys with no makeup

? I shot Alicia Keys for Fault! #aliciakeys #legend #faultmagazine #zoltantombor

A photo posted by Zoltan Tombor (@zoltantombor) on


Naveličana pritiskov medijev in publike po popolnosti, lepotnem idealu, ki je vsiljen, je svoj upor izrazila z #nomakeup gibanjem.

https://www.instagram.com/p/BGUFQT0orJJ/?taken-by=zoltantombor

“Ne želim se več zakrivati. Ne svojega obraza, ne svojega uma, ne svoje duše, ne svojih misli, niti svojih sanj, niti svojih bitk, niti čustvene rasti. Ničesar.”

pojasnjuje svojo radikalno odločitev o kateri je zadnje dni veliko govora.

Vibin in Londontown… Sending love! ?

A photo posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on


Svet zabave je zelo krut. Če želiš uspeti, moraš biti suh, lep in popoln. Da si talentiran ni dovolj. Alicia pravi, da je bila pravi kameleon. Svoje telo in obraz je prilagajala potrebam javnosti. Tako je izgubila stik s sabo in ni več vedela, kdo v resnici je. Z delom na sebi in odločitvijo, da se ne bo več skrivala za “tono šminke”, se počuti svobodno in bolj samosvojo.

 

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam