fbpx

Amal Clooney v obleki Versace zasenčila goste v Benetkah

Dogodki, Izpostavljeno, Ličenje, Lifestyle, Moda, slider, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Amal je v sivkino vijolični barvi na rdeči preprogi prekosila tudi it-hollywoodsko ligo!

Zakon z znanim hollywoodskim igralcem in materinstvo ji očitno ugajata, vsaj tako je videti na podobi lepe odvetnice Amal, 39. Nekateri mediji so šli v svojem zanosu celo tako daleč, da so zatrdili naslednje: Amal je bila najlepše oblečena gostja Beneškega filmskega festivala do zdaj!

Na 74. ediciji tega bienalnega filmskega festivala v naši bližini, ki slovi kot eden najpomembnejših na svetu, se je Amal s svojim možem Georgeom Clooneyem sprehodila po beneških ulicah, med drugim tudi v zares lepi Atelier Versace obleki vijolične barve.

S to obleko je nedvomno dala tej prireditvi še več glamurja. Spomnila nas je na Gino Lollobrigido in Sophio Loren, ki sta se že pred njo tukaj sprehodili po rdeči preprogi, pa ne samo enkrat.

Zanimiva in elegantna obleka v barvi sivke nosi podpis Atelier Versace in je narejena iz bombažnega krepa, s prelepim plisejem na prsih in raznimi detajli ter zlasti silhueto, ki Amal pristoji kot ulita, pa je naredila vtis seveda tudi na nas!

Ta obleka na 74. beneškem filmskem festivalu ni požela toliko pozornosti, ampak nam je všeč

Amal je obleko uskladila tudi z retro pričesko, stilisti so ji nekoliko skrajšali lase, jih natupirali in oblikovali v rahle kodre. Edini nakit, ki ga je dodala, so bili viseči uhani. Tudi ličenje je bilo popolno in usklajeno z videzom lepe odvetnice: polne ustnice, namazane s šminko in z eyelinerjem poudarjene oči. George, 56, je bil vidno ponosen na svojo lepo ženo… očitno povsem sprijaznjen z mislijo, da je ob njej komajda še opazen za fotografe in občinstvo.

 

Foto: Popsugar, Glamour, People.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam