fbpx

Amal in George Clooney postala starša!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama

39-letna odvetnica je včeraj rodila dvojčka, po imenu Ella in Alexander.

Mednarodna pravnica za človekove pravice, Amal Clooney in njen soprog, filmski igralec George sta včeraj, pet mesecev po novici, da pričakujeta naraščaj, postala starša dvojčkoma Elli in Alexandru.

Javnosti sta sporočila:

»Danes zjutraj sta se Amal in Georgu rodila Ella in Alexander. Vsi trije so zdravi in srečni. George je presrečen in se počasi zaveda svoje nove vloge.«

Zakonca Clooney sta veselo novico o nosečnosti sporočila nekaj mesecev po igralčevem razkritju, da ga njegova soproga ne bo spremljala v države, kjer ve, da ni zaželena, kot sta Južni Sudan in Kongo, da bi se izognila nevarnosti med nosečnostjo.

Amal, ki je v preteklosti zastopala Juliana Assanga, nekdanjo ukrajinsko predsednico vlade Yulio Tymoshenko in azarbejdžanskega novinarja Khadija Ismayilova, je pogosto potovala na kritična območja, kjer so bila kršena osnovne človekove pravice.

V začetku leta je George spregovoril o njunih načrtih, ki so povezani s povečanjem družine:

»Trenutno imava možnost, da lahko živiva razpeta med Italijo, Združenimi državami Amerike in Veliko Britanijo. Toda, takoj ko bodo otroci začeli hoditi v šolo, se bomo morali odločiti, kje se bomo ustalili, do takrat pa se bomo selili v skladu z našimi načrti.«

S starši, ki podpirajo filantropijo in domovanji po celem svetu, smo prepričani, da bodo njuni otroci deležni odlične izobrazbe.

Čestitke, Amal in George!

 

Foto: getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam