fbpx

Ameriška igralka bo lansirala svojo kozmetično linijo

Lepota, Novice

Se sprašujete katera? To je Gwyneth Paltrow, zagovornica zdravega življenja, ki se je odločila, da bo s svojo kozmetiko osvojila svet. Ta čudovita ameriška igralka bo lansirala svojo kozmetično linijo, za ohranjanje lepe in zdrave kože. Poznana je po spodbujanju zdravega življenja in ekološkega kmetovanja, tako da ni dvoma, da ne bi imela velikega zanimanja. […]

Se sprašujete katera? To je Gwyneth Paltrow, zagovornica zdravega življenja, ki se je odločila, da bo s svojo kozmetiko osvojila svet.

Ta čudovita ameriška igralka bo lansirala svojo kozmetično linijo, za ohranjanje lepe in zdrave kože. Poznana je po spodbujanju zdravega življenja in ekološkega kmetovanja, tako da ni dvoma, da ne bi imela velikega zanimanja. Doslej vemo, da bo s kozmetiko prodrla na trg v začetku prihodnjega leta v sodelovanju s kozmetiko Juice Beauty. Polna organskih sokov in popolnoma čistimi pigmenti bo ta linija nevarna konkurenca najboljšim na tržišču. Cena za zdaj še ni znana, vendar se govori, da lahko pričakujemo od 29 do 49 ameriških dolarjev, ki zvenijo zelo priročno za naravne produkte.

gw

Foto: Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam