Chefinja Ana Roš je 7. oktobra v središču Ljubljane odprla Pekarno Ana, na katero je odtlej pravi naval. Vse pekovske izdelke razprodajo okrog 11. ure, pekarno pa morajo po tem zapreti. Chefinja je morala zato na novo premisliti o načinu dela.
Kako se bo tega lotila, nam je zaupala pred nekaj dnevi, in kot kaže bo načrt možno izvesti le tako, da bo pekarna za nekaj dni zaprta.
“Vrata Pekarna Ana bodo zaprta od ponedeljka, 24. oktobra, do srede, 2. novembra,” je sporočila prek družbenih omrežij in obljubila, da se bodo “po krajšem oddihu vrnili močnejši in še bolj pripravljeni.”
Upamo, da bo pekarna po tem lahko končno odprta do 18. ure, kar je tudi njen uradni delovni čas. Tega si želi tudi Ana, ki ji takšen uspeh pekarne prinaša “izjemno zadovoljstvo in neizmerno srečo,” nam je zaupala.