fbpx

Angelina Jolie je odprla svoj YouTube kanal!

Znani

Ne glede na to, kaj naredi ta slavna igralka, režiserka, producentka in humanitarka, jo bodo mediji in javnost z veseljem spremljali. Naj gre za novo vlogo, oglasno kampanjo ali ljubezenske spletke, vsak korak Angeline Jolie je skrbno nadzorovan.

Pred kratkim je za britanski Elle posnela čudovit editorial, ki ga je spremljal izjemen zapis o pomenu močnih žensk, ki je, po pričakovanjih naletel na odlične reakcije.

Toda, ta pogled v njena razmišljanja in videnja je bil, kot kaže, samo začetek.

Angelina se je, kot kopica zvezdnikov, kot so Naomi Campbell, Alexa Chung in Victoria Beckham, odločila, da bo odprla svoj YouTube kanal.

Trenutno si na njenem profilu lahko ogledamo dva videoposnetka, ki jasno nakazujeta, v katero smer namerava zvezdnica.

Prvi posnetek zajema govor na Generalni skupščini Združenih narodov, v katerem je poudarila pomen priznavanja žensk in deklet, kot najpogostejše žrtve vojn, drugi pa prikazuje igralkin govor na dogodku, ki ga je organiziral The Hollywood Reporter, v katerem se je dotaknila položaja žensk v šovbiznis industriji.

Z drugimi besedami, čisto iluzorno je pričakovati, da bo Angelina svoj kanal izkoristila za svoje lepotne rutine, prehranske navade ali urejanja doma, kot to počnejo njene kolegice. Namesto tega bo s svojo priljubljenostjo izkoristila pozitiven vpliv na svet, v katerem živi. In mi ji za to potezo lahko samo čestitamo.

Foto: Getty images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam