fbpx

Angelina Jolie razkriva, kako je biti mama najstnikom

Znani

Zvezdnica ne daje veliko intervjujev, še bolj poredko pa govori o svojem zasebnem življenju.

Pred kratkim pa je za časopis Hello! razkrila, kako se spopada z vlogo mame najstnikom. Njen najstarejši sin Maddox je začel obiskovati univerzo v Južni Koreji, vsi ostali, z izjemo dvojčkov Vivienne in Knoxa, ki imata 11 let, pa so že pravi najstniki.

Angelina pravi, da uživa v tem obdobju, ki je zanjo čisto nova izkušnja.

»Ko imate majhne otroke, se bolj počutite kot mama,«

je dejala igralka.

»Ko pa postanejo najstniki, se začenjaš spominjati svojih najstniških dni. Gledaš, kako odhajajo v punk klube in se vprašaš, zakaj ne morem iti tja tudi sama. Trenutno sem v obdobju, ko ponovno odkrivam samo sebe.«

Za Hello! Časopis je še povedala, da želi svoje otroke predvsem naučiti dobrote ter ljubeznivosti – do sebe in drugih.

»Pomembno je, da si ponižen – poznati svoboščine, ki jih imamo in so nam dane ter pomagati drugim. Vedno se spominjajte svojega mesta – vsi smo ljudje in zelo smo ranljivi.

Med odraščanjem otrok sem opazila, da so vsi močni posamezniki, vendar so odprti. Trudim se jih vzgajati, kot moja mama, biti prijazna in milostna, strpna in tolerantna. Obstaja pa tudi bolj, na katerega moramo mlado generacijo pripraviti, saj se na svetu dogaja ogromno stvari.

Skupaj z BBC-jem delam na programu za otroke. Računamo na svoje otroke, zato jim moramo zagotoviti pravo znanje in podporo.«

Foto: Getty, Hello!


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam