fbpx

Angelina Jolie razkriva, kako je biti mama samohranilka in kakšno je njeno življenje po Bradu

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, slider, Style Mama, Znani

Igralkin intevju po razhodu z igralcem Bradom Pittom

Že skoraj leto dni je od tega, ko sta Angelina Jolie in Brad Pitt javnost šokirala z novico o razhodu, pri čemer sta kasneje razkrila, da sta kljub zvezdniškemu statusu, čisto navadna smrtnika, ki sta ugotovila, da je zakonska zveza lahko zelo težka.

Verjamemo, da je pranje umazanega perila v javnosti na račun njunega zakona le še preteklost, saj sta si v začetku leta obljubila, da bosta družinske težave reševala stran od oči javnosti in poskušala prijateljsko sodelovati pri vzgoji njunih šestih otrok.

Angelina se je v najnovejši številki revije Vanity Fair prvič po razhodu razgovorila o samohranilstvu in pogumnemu obrazu, ki ga kaže svojim otrokom.

“Ko sem odraščala, sem bila zelo zaskrbljena zaradi svoje mame in ne želim, da so moji otroci zaskrbljeni zaradi mene,”

je zaupala novinarki Evgenii Peretz.

 

Mama Marcheline Bertrand se je z njenim očetom, igralcem Jonom Voightom razšla, menda zaradi njegovega varanja, ko je bila igralka še zelo mlada.

“Mislim, da je zelo pomembno, da jočete pod prho in ne pred otroki. Morajo vedeti, da bo vse v redu, tudi če sami niste o tem prepričani.”

Angelina zanika, da je razhodu botroval njun živahni način življenja in nenehna potovanja.

“Naš način življenja ni bil v nobenem pogledu negativen. To ni bila nikoli težava. To je in bo za vedno ostalo kot ena izmed največjih življenjskih priložnosti, ki sva jih lahko dala svojim otrokom, šestim zelo močnim, čustvenim individualnim osebnostim, na katere sem zelo ponosna.”

Zaradi njih molči o odnosu z Bradom in skrbno ponavlja oguljeno frazo, da skrbita drug za drugega, imata rada svojo družino in skupaj delata za isti cilj.

Je pa igralka priznala, da so lanskega poletja stvari postale slabe, se nato takoj popravila, da te besede ni nameravala uporabiti in jo popravila v težke.

Z otroki je obrnila novo življenjsko poglavje na 25 milijonov dolarjev, vrednem posestvu, ki je bil nekoč v lasti znanega hollywoodskega režiserja Cecila B. DeMilla.

“Ta hiša je za nas velik korak naprej in vsi se trudimo, da kar najbolje pozdravimo rane. Otroci so bili pogumni, zelo pogumni. Vsi se nekako zdravimo od dogodkov, ki so vodili v ločitev. Otroci se ne zdravijo zaradi ločitve, ampak zaradi življenja in mnogih stvari v življenju.”

O svojem očetu, s katerim se je ponovno zbližala, je povedala:

“Je zelo dober in razumevajoč dedek in to otroci trenutno najbolj potrebujejo. Včeraj sem šla na terapijo in on je ta čas preživel z otroki. Njegovo pravilo je, da ga ne smejo prelisičiti. Je frajerski dedek, s katerim se lahko družijo, ustvarjajo ter skupaj v knjižnici berejo knjige.” 

Angelina si je vzela tudi počitek od dela in je sredi gospodinjske faze, saj se je, na zahtevo otrok, vpisala celo na kuharski tečaj.

“Trenutno me skoraj vsak dan obkroža kaos, otroške predstave, obiskovanje zdravnikov, pakiranje, razpakiranje in priprava obrokov,”

je povedala.

“Zadnjih devet mesecev se res trudim, da postanem prava gospodinja, pobiram pasje iztrebke, pomivam posodo in berem pravljice za lahko noč. In postajam vedno boljša. Namesto da bi se ukvarjala z režijo ali igro, želim samo pripravljati zajtrke in pospravljati hišo. To je trenutno moja strast. Ko grem zvečer v posteljo, se vprašam, ali sem naredila dobro delo kot mama, ali je bil to samo povprečen dan.”

Najbolj šokantno razkritje, ki ga je novinarki Vanity Faira razkrila, je, da je zbolela za boleznijo, ki je povzročila poškodbo obraznih živcev, tako da je imela eno stran obraza popolnoma povešeno. Paparaci tega k sreči niso ujeli v objektive, igralka pa je s pomočjo akupunkture že okrevala.

“Včasih se ženske v družini postavijo na čisto zadnje mesto, dokler se vse skupaj ne odraža na njihovem zdravju”

Kljub nekaj sivim lasem in suhi koži, ki so posledica težkega leta, se počuti bolj ženstveno, saj je izbrala pravilne odločitve in začela skrbeti za svojo družino in lastno zdravje.

“Mislim, da sem zaradi tega postala popolna ženska,”

je zaključila.

 

Foto: Vanity Fair


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam