fbpx

Anne Hathaway ženskam poslala močno sporočilo: Čisto OK je, če takoj po porodu ne shujšate!

Lepota, Novice, slider, Style Mama, Znani

Okolica zna biti zelo neizprosna do žensk, ki so pravkar rodile.

»Ne smete se sramovati svojega telesa po porodu, temveč ga morate ljubiti, saj ni lepšega občutka, ko postaneš mama.«

Kolikokrat se v medijih že prebrali naslove, kot so: Mesec dni po porodu s popolno postavo, ali pa: Videti je boljše kot pred porodom? Hoteli ali ne, svet pričakuje, da so ženske po porodu videti bolj fit, zapeljive in vitkejše kot prej. Tega ne pričakujejo čez nekaj mesecev, ampak že po nekaj tednih.

Zato nas ne preseneča, da veliko žensk trpi za poporodno depresijo, saj jim okolica nenehno sporoča, da morajo biti takoj popolne in v najboljši formi.

33-letna igralka, ki je rodila meseca marca meni, da ni nič slabega v tem, da ste po porodu videti bolj polne in močnejše, če imate rade svoje telo.  Na svojem Instagram profilu je zapisala ganljivo sporočilo, skupaj s fotografijo kavbojk, ki so prerezane na pol:

»Če že želite obleči svoje priljubljene kavbojke, si naredite nove, saj ste tudi ve nova ženska in mama …«

Simpatično fotografijo spremlja tudi močno sporočilo:

»Nič ni narobe, če ste se zredili v nosečnosti (ali tudi, če niste noseči). Nič ni narobe, če potrebujete več časa kot se mislili, da se vaše telo vrnete v takšno, kot se ga imeli prej (če sploh želite shujšati). Nič ni narobe, če se vam stemni pred očmi in skrajšate dolžino svojih kavbojk, ker vas tiščijo v spodnjem delu, zunaj pa je poletje in visoke temperature. Telo se spreminja. Telo se razvija. Vaše konfekcijske številke se spreminjajo. Vse to je ljubezen in ne dovolite drugim, da vas prepričajo v nasprotno. Peace xx«

Oskarjeva nagrajenka je sina Adama rodila letos marca, s soprogom Jonathanom, igralcem in oblikovalcem nakita, pa sta poročena od septembra 2012.

Anne-Hathaway-Husband-Red-Carpet-May-2016

V tem času je igralka praznovala 15. letnico snemanja Disneyevega filma Princeskin dnevnik, ki jo je vrgla v samo središče Hollywooda.

 

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam