Anne Heche je po hudi nesreči umrla

12. avgust 2022

Anne Heche je po hudi nesreči umrla

12. avgust 2022

Po tem, ko je ameriška igralka Anne Heche pretekli teden doživela hudo prometno nesrečo, je njena družina danes sporočila, da je umrla.

Anne Heche se je hudo ponesrečila pred enim tednom, ko se je pod vplivom alkohola in verjetno tudi prepovedanih substanc z avtomobilom najprej zaletela v garažo stanovanjskega bloka, nato pa odpeljala naprej in treščila še v bližnjo hišo.

Njeno vozilo so pri tem zajeli plameni, zato je 53-letna igralka utrpela hude opekline, pa tudi hude možganske poškodbe.

Vse od nesreče je bila brez zavesti, v bolnišnici so jo umetno ohranjali pri življenju, družina pa je bila že pred dnevi pripravljena na najhujše.

“Žal je Anne v nesreči utrpela hude možganske poškodbe. Ni pričakovati, da bo preživela,” je javnosti sporočila njena družina, ki je kasneje istega dne potrdila, da je umrla.

Anne se je zaletela s svojim mini cooperjem. (Foto: Profimedia)

Pred leti priznala, da ima mentalne težave

Anne Heche je bila znana po vlogah v filmih Šest dni, sedem noči, Donnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je dobila televizijsko nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Njeno zasebno življenje je bilo izpostavljeno predvsem v času zveze s televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres, s katero sta bili v razmerju od leta 1997 do leta 2000.

Anne in Ellen sta bili tudi zaročeni. (Foto: Profimedia)

Kasneje pa se je o Anne pisalo tudi v povezavi z njenim mentalnim zdravjem. Nekoč je dejala da je “Bog, ki je z vesoljsko ladjo prišel po ljudi, da jih odpelje v nebesa”, v enem od televizijskih intervjujev pa je razkrila, da si je z namenom, da bi se počutila varno, ustvarila fantazijski svet, imenovan “Četrta dimenzija”. Dodala je, da je njen alter ego Božja hči, ki je polsestra Jezusa Kristusa z imenom “Celestia”.

Kasneje je povedala, da si je opomogla od mentalnih težav.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic