fbpx

Ashley Graham, Emily Ratajkowski, Stephanie Seymour in druge gole pozirale za Love Magazine

Dogodki, Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Gole fotografije znanih lepotic je posnel sloviti Patrick Demarchelier.

Na zadnji naslovnici revije Love Magazine je res kaj videti: ne samo slavno igralko Nicole Kidman v vroče rdečem posnetku; to je šele namreč začetek hudo vroče, hudo seksi serije umetniških fotografij, ki so se jih spomnili pri tej modni reviji.

Osemnajsta edicija revije vsebuje namreč tudi črno-bele fotografije oziroma editoriale številnih znanih supermodelov: od svežih obrazov do prekaljenih veterank, ki pozirajo povsem gole!

To so med drugim Emily Ratajkowski, Ashley Graham, Doutzen Kroes, Karen Elson in Slick Woods, ki so vse nastopile gole pred objektivom kultnega modnega fotografa, vetereana Patricka Demarchelierja, ki je posnel najbrž že vse lepe in slavne ženske tega sveta in delal za vso modno elito revialnega založništva.

Med vsemi pa je najbolj izstopala Stephanie Seymour, nekdanja legendarna supermanekenka, ki je pri 49 letih brez sramu pokazala svojo golo kožo. Še vedno je lepotica, čeprav je v družbi dvakrat mlajših!

Stephanie Seymour

Emily Ratajkowski

Ashley Graham

 

Slick Woods

Želite videti še več utrinkov s samega snemanja za 18. številko LOVE Magazine? Potem vas vabimo, da si ogledate t.i. ‘behind the scenes’, ki se nahaja tukaj. Vse pohvale tem čudovitim dekletom in ženskam za njihovo drznost in utelešeno zapeljivost, ki so jo delile z nami.

 

Foto: Love Magazine, Instagram, Pinterest, Fashionista


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam