fbpx

Ashley Graham: “Še vedno sem živčna, ko si oblečem kopalke”

Fit, Lepota, Lifestyle, Moda, Prva stran, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Iskrena izpoved ene najbolj znanih ‘plus size’ manekenk na svetu, ki je kljub oblinam polnokrvna lepotica.

Najbolj znan ‘plus-size’ model na svetu je najbrž Ashley Graham, ki slovi tudi kot aktivistka, ki si prizadeva, da bi ženske kljub oblinam ali večji konfekcijski številki vzljubile svoje telo. Pozitiven odnos do svojega telesa in prirojena trma sta tudi njej pomagala do uveljavitve v svetu mode.

Kot danes eden najbolj iskanih fotomodelov je napravila pravo revolucijo v tej panogi in dejstvo je, da nekateri moški zelo uživajo v njenih podobah. Tudi med ženskami pa je zelo priljubljena, ker iskreno govori o svojih izkušnjah s kilogrami in pravzaprav še o vseh drugih temah. Njena odkritost enako razoroži, kot njen lep nasmeh in ženstvene obline na pravih mestih.

S svojim zdravim odnosom do telesne teže in mer Ashley navdušuje številna dekleta in ženske po vsem svetu ter jim sporoča, da lepota ne nosi samo ene ali dveh garderobnih številk in da je tudi večje lahko privlačno. Zato mnoge sledijo njenim profilom na družbenih omrežjih, kjer ta plus-size manekenka rada objavlja svoje fotografije.

Čeprav je srčna, pa ima kot vsaka od nas kdaj tudi kakšen trenutek šibkosti. V pogovoru, ki ga je pred kratkim dala za revijo People Now je 29-letna Ashley povedala, da so ji prav modna snemanja prinesla ne samo več samozavesti, ampak tudi globalno slavo ter uspeh. Kljub vsemu pa je dejala, da je še vedno živčna in sramežljiva, ko si obleče kopalke.

“Tako kot skoraj vse ženske, ki se podajo na javno plažo ali na bazen, imam občutek, da bi se morala zakriti, ker vsi gledajo vame,” je povedala temnolaska. No, jasna stvar, da jo vsi gledajo, navsezadnje je ne glede na kilograme lepa, pa še mlada in zelo znana povrhu!

 

Foto: Racked, Etonline, Vogue

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam