fbpx

Ashton Kutcher in Mila Kunis z video satiro zanikala govorice o ločitvi

Znani

“Zdi se, da je med nama konec. In Touch, zabavajte se s prodajo časopisa, morda bo moja žena prihodnji teden nosila dvojčke. Že tretjič. Ampak, kdo sploh še šteje!”

Ashton Kutcher, ki je bil kar dolgo skupaj s 15 let starejšo Demi Moore, je že nekaj časa poročen z ljubljenko TV ekranov in filmskih platen, Milo Kunis. Očitno sta v zvezi srečna, toda ameriški tabloid In Touch meni, da je bolje obveščen in je na naslovnici napovedal ločitev slavnega in priljubljenega para.

“KONEC JE!” se glasi ogromen naslov čez vso naslovnico opravljivega ‘rumenčka’. To je znanemu hollywoodskemu paru dalo idejo, da na svojstven način odgovori na laži časopisa, z video vložkom/satiro na svojem Insta profilu.

“Draga, kaj se dogaja?”

je Ashton vprašal soprogo, na kar mu je ona odgovorila, da je med njima konec in mu na mobilnem telefonu pokazala naslovnico časopisa.

“Dragi, med nama je konec. Jaz bom vzela otroke,”

je možu Ashtonu s smrtno resnim glasom odgovorila Mila. Par se je nato v avtu med vožnjo dobro nasmejal in se vprašal:

“Kaj bova pa naredila sedaj?”

in v nadaljevanju v satirični maniri odgovoril na vse laži ter predpostavke tabloida. Od tega, da bo Mila vzela otroke, do navedka, da se ločujeta zaradi ‘temačne Ashtonove skrivnosti’.

Ashton je v nadaljevanju videa dejal:

“Zdi se, da je med nama konec. In Touch, zabavajte se s prodajo časopisa, morda bo moja žena prihodnji teden nosila dvojčke. Že tretjič. Ampak, kdo sploh še šteje!”

Ne le njuni slavni in znani kolegi, ampak tudi povsem navadni smrtniki, ki razumejo angleško, so se dobro nasmejali ob tem humornem vložku znanega para, ki sta ga objavila na svojem Instagramu.

Mila in Ashton sta sicer poročena od leta 2015 in imata dva otroka, 4-letno hčerko Wyatt in dveletnega sina Dimitrija.

D. S.

Foto: Instagram, Today Show


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam