Avtorica slavne erotične trilogije razkrila nov “vroč” roman

10. marec 2023

Avtorica slavne erotične trilogije razkrila nov “vroč” roman

10. marec 2023

E. L. James je napovedala, da bo The Missus naprodaj od 20. junija in nadaljuje prvo knjigo Gospod, ki je izšla aprila 2019.

Avtorica slavne erotične trilogije Petdeset odtenkov E. L. James je razkrila naslovnico svoje nove knjige The Missus. Gre za drugi del še ene “sočne” serije, ki jo je označila za “strastno ljubezensko zgodbo”.

E. L. James je napovedala, da bo The Missus naprodaj od 20. junija in nadaljuje prvo knjigo Gospod, ki je izšla aprila 2019. Naslovnica nove knjige prikazuje dva laboda, drug ob drugem, v slikovitem jezeru obdano z zelenjem.

Številni ljubitelji del E. L. James, ki slovi po svojem strastnem in erotičnem naboju, so med dvema deloma serije čakali kar štiri leta. Po besedah ​​založnika Century bo The Missus pripovedovala zgodbo o “romantični zvezi in ljubezni, ki premaga vse ovire”.

Prva knjiga v novi seriji je spremljala aristokrata Maxima Trevelyana, ki postane grof, potem ko njegov brat nenadoma umre. Bralci spoznavajo Trevelyana, ko se ta sreča z Alessio Demachi, albansko državljanko, ki skriva skrivnost. Par nato oblikuje intenzivno romantično razmerje, čeprav sta iz različnih svetov, v zapletu, ki je bil opisan kot “moderna različica Pepelke”.

Gospod je le devet tednov po izidu aprila 2019 pristal na lestvici uspešnic New York Timesa in zabeležil fenomenalno prodajo v kar 33 državah po svetu. Universal je že odkupil pravice za filmsko priredbo po knjigah, saj jih je navdušil uspeh trilogije Petdeset odtenkov.

E. L. James bo tako kot v primeru Petdesetih odtenkov producentka filmske adaptacije. Njena trilogija knjig je bila najbolje prodajana zbirka knjig zadnjega desetletja in vsak del je prejel svojo filmsko priredbo, ki pa je prejela mešane ocene.

Dakota Johnson in Jamie Dornan v filmu Petdesetih odtenkov sive. (Foto: Profimedia)

Selina Walker iz založniške hiše, ki je izdala The Missus, je o novem delu Jamesove dejala: “V veliko veselje in privilegij mi je ponovno delati z Eriko. The Missus je popolnoma očarljiva ljubezenska zgodba med dvema osebama, ki jima je očitno usojeno, da bosta skupaj, vendar morata še vedno ugotoviti, kako uskladiti svoja zelo različna ozadja. Strastna je, intenzivna in bogata v karakterizacijah in temah. Zavidam vsem, ki je še niso prebrali.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic