fbpx

Balerinke v novi podobi za pomlad 2018

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran

Predstavljamo vam najlepše modele iz letošnjih kolekcij, ki so že na voljo v trgovinah.

Po pomladi je bistveno bolj dišalo še pred dvema tednoma, kot na današnji dan. Februar nas je po toplem in sončnem januarju dobro udaril s snegom in mrazom, a vseeno vemo: pomlad se bo nekega lepega dne ponovno vrnila v naše kraje. In ta dan, upajmo, ni preveč daleč.

Ko se bo to zgodilo, ko bodo dnevi končno spet topli in lepi, brez padavin in nebodigatreba snega, bo oživelo ne samo naše počutje, ampak tudi naše garderobne omare. Te se bodo prenovile s številnimi ljubkimi novostmi, enako pa velja za obutev.

Sezane

Med trendi v večni klasiki je vsekakor treba omeniti balerinke. Te so med ženskami zelo priljubljene zaradi svoje praktičnosti, zato je povsem odveč priporočanje trendovskih čevljev z visoko peto, nenavadnih sandalov s še bolj nenavadno obliko pet ali platformo. Balerinke so enostavno tista ženska obutev, ki se vsako pomlad zmagoslavno vrne.

Zara

Weekend Max Mara

Zara

To pomlad ne bo nič drugače. Balerinke so namreč it obutev, tako preprosta za kombiniranje in udobna za nošenje, združujejo neformalnost, ležernost in eleganco ter se podajo k prav vsakemu outfitu. Ne moremo se jim upreti, zato v vsaki pomladni kolekciji najdejo svoje mesto.

Vrnile so se, a kljub temu v osveženi in trendovski podobi. Še bolj privlačne ter šarmatne, še bolj šik in še lepše: znane modne znamke so jih za to pomlad predstavile v novi, razkošni paleti barv, v nepričakovanih materialih in otipih, da jih bomo še raje nosile. Spojili so denimo saten in tvid ter obutev okrasili s kristali, biseri in pentljami.

Nicholas Kirkwood

H&M

Uterque

Zara

Zaradi vsega naštetega so balerinke iz letošnjih kolekcij za pomlad 2018 samo še bolj ljubke in ženstvene, v nas vzbujajo zanos in romantična občutja. Resnično komaj čakamo na priložnost, da si jih bomo lahko letos prvič nadele, brez strahu, da bi te lepotičke zmočile padavine na tleh ali bi nas v podplate zeblo. Rade jih bomo nosile vse do ponovno hladnih jesenskih dni!

Pull & Bear

Weekend Max Mara

Mango

Na zgornjih fotografijah si oglejte nekaj res lepih izbranih modelov balerink, ki se že dobijo v trgovinah ali po spletu in se pustite očarati.

 

Foto: arhiv modnih znamk, Instagram, uvodna fotografija Pretty Ballerinas


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam