fbpx

Barva formula, ki deluje: Kako kombinirati barve, da si vas vsi zapomnijo!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Nasveti modnih stilistov.

Da si bodo ljudje zapomnili vaš outfit, morate posegati tudi po barvah. Poleg tega, da lahko barve optično zožijo vašo postavo, vam lahko dodajo ščepec zapeljivosti in skrivnosti, le pravilno jih morate kombinirati. Vsaka ženska ve, da barva pri izbiri oblačil ni nič manj pomemben dejavnik kot na primer kroj in kakovost materialov.
Obstaja pa seveda izbor barv, v katerih boste videti popolno, ne glede na priložnost in slog.

Predstavljamo vam tri barve, ki vam bodo, po mnenju stilistov, dale noto popolnega sloga in »dragega« videza.

Bela barva

Bela je nova črna. Čisto sprejemljivo je, da ste oblečeni od nog do glave v belo, zraven pa dodate nakit v črni barvi ali kakšni drugi nevtralni barvi, da ustvarite kontrast. Belo barvo lahko odlično kombiniramo z odtenki modre ali sive.

white-coat-17-620x620

white-winter-street-style-trend-fashion-blogger-outfit-nyc

Če želite biti opaženi, bodite pogumni in oblecite bel plašč, in če dopušča vreme, si nataknite sončna očala. Prav zaradi tega detajla boste videti kot prava hollywoodska zvezda. Beli čevlji ali torbica lahko izboljšajo še tako preprost outfit, so svetovali stilisti.

spring-looks-all-white-5

main-original-640x0c

files

Rdeča barva

Rdeča barva je že od nekdaj predstavljala prestiž, moč in strast. To barvo povezujemo s pogumnimi ženskami, ki privabljajo poglede. Kadar oblečete kakšen rdeč kos, bodite pozorni, da so koža, make – up in lasje videti urejeni, saj boste le na ta način dosegli popoln videz.

files-1

Pozabite na kombinacijo črne in rdeče, saj je preveč dramatična. Namesto črne, kombinirajte temno rjave ali beige odtenke, izjema je samo črn nakit, torbica ali čevlji. Rdeča barva se odlično kombinira z mehko svetlo sivim kašmirjem.

red-pants-trousers-red-blazer-striped-top-scarf-beige-suede-pumps-black-leather-crossbody-bag-cute-casual-outfit-idea-street-style-andreea-birsan-8-686x1024

gigi-hadid-red-pants-sweater-fashion-week-2016

Katerikoli rdeč nakit lahko bistveno pomaga, da pokažete svoj status. Rdeča oblačila bi morala bili bolj minimalistična, brez dodatnih volančkov, bleščic ali česa podobnega.  Kadar nosite rdečo od nog do glave, je lahko videti zelo elegantno, tudi če samo šminko kombinirate z barvo čevljev, ni videti, da bi pretiravali. Kadar pa boste rdečemu outfitu dodali majhen dodatek v beli ali svetlo roza barvi, boste nedvomno zablesteli.

february-street-style-600x600

Temno modra

Ta barva je največkrat in žal neopravičeno pozabljena. Temno modro barvo bi morali nedvomno nositi večkrat, saj je zelo elegantna in hkrati umirjena. Čudovito se kombinira tako z belo kot tudi rdečo barvo. Jakne, ki so narejene iz debele volne, so popolne skupaj z jeansom, klasičnimi hlačami ali z oprijetimi (pencil) krili.

gauchos-black-and-navy

files-2

poor-little-it-girl-1-52

checked_skirt-cashmere_sweater-navy_jacket-loafers-outfit-street_style-collage_vintage-27-790x1185

black-and-blue-outfit

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam