fbpx

Barva sivke je hit sezone, ki ga obožujejo vse trendseterke

Moda

Če sodimo po videnem na svetovnih modnih pistah, je udarna barva prihajajoče sezona ena izmed najlepših odtenkov vijoličaste – barva sivke.

Modne znamke, kot sta Tom Ford, Rodarte in The Row so le nekatere izmed tistih, ki so to barvo vključile v svoje najnovejše kolekcije, za ponudbo pa ne zaostajajo niti ponudniki ulične mode.

Tom Ford
Tom Ford

Čeprav se modni trendi spreminjajo iz sezone v sezono, so pastelne barve na sceni že kar nekaj časa, nosimo pa jih skozi vse letne čase.

Čeprav večina trendseterk med seboj kombinira kose v barvi sivke tako, da ustvarjajo total look, lahko tiste manj pogumne v svojo kolekcijo vključijo posamezne kose, ki bodo poudarili celotno kombinacijo.

Ta nežni kontrast in svežino najlažje dosežemo s pomočjo modnih detajlov, kot so torbica, okrasje za lase ali nakit. Barva sivke je umirjena barva, vendar dovolj vpadljiva, da zadostuje samo en detajl, ki naredi razliko.

Odlično se obnese v kombinaciji z živimi barvami, zato predlagamo kombinacije z neonsko roza ali s svetlo rdečo.

Čeprav velja splošno prepričanje, da so pastelne barve rezervirane za toplejše obdobje, bodo kosi v barvi sivke obarvali in poživili modne kombinacije tudi v jesensko-zimskih dnevih.

Popularnost pastelnih barv v jesenskem obdobju dokazujejo aktualne ponudbe high-end in high street modnih znamk, ki ponujajo sproščene vrhnje kose ter obleke, ne manjka pa niti puloverjev in jaken v sivkini barvi.

Ne glede na to, kakšna bo vaša odločitev, lahko trdimo, da bodo modni kosi v barvi sivke nadgradili skoraj vsako modno kombinacijo, kot tudi samo razpoloženje v turobnih jesenskih dneh.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam