fbpx

Barva, v kateri boste videti bolj vitke

Moda, Novice, Prva stran

Črna barva je elegantna in praktična, vendar ni nujno, da laska postavi.

Če imate tak dan, ko se počutite bolj napihnjene kot običajno ali pa preprosto želite biti bolj vitki tisti dan, po prvem modnem pravilu posežete po črni barvi, kajne? Da, črna barva je seveda prva in vedno najboljša izbira, ker je elegantna pa še praktična, vendar nekateri stilisti pravijo, da črna ni barva, ki najbolj laska postavi.

Stilistka Jeni Paolella Luciani trdi, da je za dober videz treba kombinirati nevtralne barve s svetlimi. Barve, kot so rumena, svetlo zelena, goreče oranžna in svetlo modra bi morale nositi na tistem delu telesa, na katerega ste najbolj ponosne, nato pa uporabiti nevtralne barve, na delih telesa, ki jih želite zakriti. Pravi tudi, da ženske z oblinami ne bi smele nositi samo črno ali samo rjavo barvo.

rita-ora-colorful-outfit-dkny-2014-resort-campaign

Drugi Jenin trik se nanaša na modne dodatke. Če želite izpostaviti svoje ključne kosti in odmakniti pozornost od svoje zadnjice, potem predlaga svetlo obarvan šal ali velike uhane. Če imate radi svoje noge, predlaga barvne čevlje z visoko peto v kombinaciji z mini krilom.

Ni razloga, da je vsak vaš outfit, ki vam je všeč črne barve. To tudi ni dobro za vašo omaro. Več barv, več možnosti za uspešne kombinacije. 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam