fbpx

Barve, ki se prilagajajo vašemu življenjskemu stilu

PR novica

Ne glede na izbor odtenka, Subrina Vivid podkrepi vaš videz v vsej njegovi individualnosti. Nudi neverjetne oranžne, rdeče, vijolične in blond nianse brez amoniaka!

Ne glede na izbor odtenka, Subrina Vivid podkrepi vaš videz v vsej njegovi individualnosti. Nudi neverjetne oranžne, rdeče, vijolične in blond nianse brez amoniaka!

Subrina-vivid-1

Subrina Vivid je barva, ki se prilagaja vašemu življenjskemu stilu. Ne glede na izbor odtenka, barva za lase podkrepi vaš videz v vsej njegovi individualnosti. To omogočajo tako nabor zanimivih odtenkov, kot tudi obstojnost do 28 pranj, ki omogoča pogostejše menjavanje odtenkov.

Bogata kremna struktura zagotavlja optimalno prekrivanje sivih las, kar do 70 %. Edinstvena kombinacija negovalnih sestavin in hranljivega karitejevega masla poskrbi za sijoč in naraven videz las. Barva ne vsebuje amonijaka, zato nima neprijetnega vonja, hkrati pa je prijaznejša do las in lasišča.

 Subrina-vivid-2

Subrina Vivid je edinstvena kombinacija negovalne barve brez amonijaka in inspiracije za izzivanje lastnega stila, ob ugodni ceni. Subrina Vivid nudi za razliko od ostalih barv brez amonijaka tudi izjemno žive, modne nianse. Na prodajnih policah boste lahko izbirali med 15 niansami.

Subrina Vivid je plod razvoja najboljših slovenskih strokovnjakov na področju nege in barvanja las ter testirana in razvita s pomočjo najboljših domačih frizerskih mojstrov, ki opravljajo izobraževanja za druge frizerje in uporabnike izdelkov po celem svetu.

S Subrina Vivid boš … vidna.

Oglasno sporočilo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam