fbpx

Barvi, ki ne bosta šli nikoli iz mode!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Kako kombinirati črno z belo in belo s črno?

Se spomnite obdobja, v katerem je prevladovala barva mete ali tistega, v katerem je bilo priljubljeno kombinirati rožnato in vijoličasto barvo? Seveda!

Barve in toni, kot tudi način njihovih kombinacij so priljubljeni v določenem obdobju, potem pa so pozabljeni. Vendar so določene barve in njihove kombinacije večne klasike. Jasno je, da govorimo o črni in beli. Kombinacije, sestavljene iz kosov v črni in beli barvi nikoli ne bodo prenehali biti priljubljeni in bodo vedno spadali v področje dobre stare klasike.

5555

To je seveda njihova prednost in majhna slabost za vse tiste ki se bojijo, da bi črna in bela kombinacija bila videti dolgočasna in brez domišljije. Seveda to zagotovo ni res in lahko ustvarite zanimive outfite, tudi v klasičnih ne-barvah.

Če se želite izogniti vtisu običajnega outfita, izberite statement dodatke, kot so torbica, čevlji, nakit ali klobuk, ki bo povzdignil vaš styling ali pa se poigrajte z neobičajnimi materiali in vzorci ter ustvarite zanimive vizualne učinke ter opozorite na svojo obleko.

black-and-white-outfit

1

2

white-knit-sweaters-for-women-7

4

5

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam