fbpx

Beauty blogerke trdijo, da je to trenutno najboljša “glow”make-up kolekcija

Lepota

Glowgasm by Charlotte Tilburry.

Glow je danes eden izmed najbolj popularnih izrazov v lepotni industriji. Za navdušenje nad sijočim tenom se lahko zahvalimo Instagramu in lepotnim trendom, ki trdijo, da se osvetlijo samo tiste ključne točke, ki obrazu dajejo svež in zdrav videz.

Nekoč smo za glow videz uporabljali kremaste osvetljevalce, danes pa je na razpolago cela paleta profesionalnih lepotnih izdelkov v različnih teksturah.

Glow vojski se je pridružila znana vizažistka Charlotte Tilbury, ki je doživela izjemen uspeh s svojo lastno make – up kolekcijo.

Charlotte Tilbury

Pred kratkim je na trg poslala linijo Glowgasm, v kateri lahko najdete nekaj ključnih izdelkov za doseg Instagramovega videza.

Lepotne blogerke so, po objavah sodeč, srečne do nezavesti, saj je Charlotte ponovno predstavila odlične izdelke, ki popolnoma opravičujejo ceno.

Kolekcija se ponaša z barvami, teksturami in dobro pigmentacijo, absolutna zvezda  pa je osvetljevalec Light Wand v štirih odtenkih (najbolj priljubljena je Goldgasm). Omenimo lahko tudi razkošno paleto z bronzerjem, highlighterjem in rdečilom, kremaste senčke za oči in najbolj znano šminko Pillow Talk, ki je v obliki balzama za ustnice. Kolekcija je na voljo na njihovi uradni spletni strani ali na Net-a-Porter.

Foto: Charlotte Tilbury, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam