fbpx

Beauty trend: Maske, ki povečujejo ustnice

Lepota, Novice, Prva stran

Maske, ki jih uporabljajo številne lepotne blogerke.

Se še spomnite, ko si je Kylie Jenner dala povečati ustnice? Najstniški zvezdnici so sledile številne ženske, ki so si hitele polniti ustnice, kljub temu pa je še vedno veliko tistih, ki se zaradi številnih razlogov niso odločile za operacijo.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Namesto tega so poiskale druge rešitve za povečanje ustnic, med katerimi so prevladovali seveda filerji, še posebno pa občrtavanje, glosi z učinkom polnjenja in maske, ki povečajo ustnice v zgolj nekaj minutah.

natashabowling

Čeprav ta izdelek ni čisto nov, smo v zadnjem času na družbenih omrežjih opazili številne lepotne blogerke, ki so objavile kratke video posnetke »prej in kasneje«, ki jim sledi na tisoče in tisoče ljudi.

kaseyrayton-1

Ena izmed njih je Ashley BlueDeFrancesco, ki je v kratkem posnetku pokazala, kako te maske delujejo. Vse, kar morate pravzaprav storiti je, da odprete embalažo ter masko nalepiti na usta, počakati nekaj minut in nato uživati v rezultatih.

Med bolj popularnimi lepotnimi znamkami, ki imajo v ponudbi te maske, je nedvomno Ms. Soho. Izdelek, ki se imenuje Lip Plump, vsebuje kolagen, je tridnevni tretma, ki pomaga omehčati in osvežiti ustnice ter jih naravno povečati. Paketek, ki stane 25 ameriških dolarjev, vsebuje 3 maske, Ms. Soho pa zagotavlja vidne spremembe.

bild-12120

Seveda obstajajo tudi druge znamke, ki imajo v svoji ponudbi lip plump maske, na vas pa je, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, glede na opis, videz in ceno.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam