fbpx

Beauty trik: V 30 sekundah do bolj polnih ustnic!

Lepota, Novice, Prva stran

Contouring ustnic.

Vse tiste, ki imajo majhne in tanke ustnice , želijo pa si večjih in bolj polnih, so nedvomno poskusile že nešteto trikov in izdelkov, ki zagotavljajo učinek polnejših ustnic. Ni vam več treba brskati po spletu, saj smo našli odličen trik, s pomočjo katerega bodo vase ustnice nedvomno videti večje in bolj polne.

Contouring ustnic ni novost v svetu make – upa, glede na to, da se ta uporablja praktično že na vseh delih telesa. Contouring ustnic je bolj preprost, kot si lahko mislite in lahko uporabite šminke, ki jih že imate doma.

usne-video_840_472

Postopek je sestavljen iz samo treh korakov in je narejen v 30 sekundah.

1. Vzemite dva odtenka svinčnika za obrobo za ustnic po lastnem izboru (lahko uporabite tudi šminko, samo je svinčnik bolj natančen). Obrobite in zapolnite ustnice s svetlejšim odtenkom.

2. Temnejši odtenek nanesite na zunanje kotičke ustnic in v skrajni zgornji ter spodnji kot. Temno linijo podaljšajte do 1/3 spodnje ustnice, pri čemer izpustite osrednji del.

3. S prsti zabrišite obe barvi, da se združita. Če želite poudariti spodnjo ustnico, dodajte še nekaj svetlega odtenka na sredino spodnje ustnice in dodatno potemnite robove.

Za podrobnejša navodila pa si poglejte spodnji video:

 

Foto: Pinterest

Vir: YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam