fbpx

Beckhamovi objavili popolne družinske fotografije

Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Slavna družina je nerazdružljiva tudi na safariju po Afriki, kjer so nastale prikupne slike družinske sreče Beckhamov.

David in Victoria Beckham rada vsak prosti trenutek preživita s svojimi otroki. Kariera jima pri tem ni v napoto. Prejšnji teden se je družina Beckham podala na safari v Afriko in na Instagramu delila srečne trenutke s skupnega dopusta.

Mama Victoria se je fotografirala z najmlajšo hčerko Harper, ki ji že od malega pravi ‘moja mala levinja’. Videli so vse velike živali, ki se jih da na safariju običajno videti, od leva in slona do nosoroga. David je sledilce na Instagramu vsak dan večkrat razveselil s številnimi posnetki svojih otrok ter žene Victorie in kajpak s posnetki flore ter favne afriške celine.

Romeo Beckham s slonom

David z najstarejšim sinom Brooklynom

Verjamemo, da so Beckhamovi na safariju po afriški celini nadvse uživali. David je v torek objavil fotografijo s svojim najstarejšim sinom Brooklynom, pred tem pa je v naročje vzel malo Harper in ji pritisnil na usteca sladek očetovski poljub.

Tudi Brooklyn je prizadevno vrtel kamero v rokah in pokazal občutek za to umetnost, ki jo je potem delil na svojem Instagram profilu. Victoria se je prav tako preizkusila v fotkanju in skupaj posnela moža Davida in sina Brooklyna, ki iz tedna v teden po videzu bolj spominja na svojega slavnega očeta, s katerim rad hodi tudi na filmske premiere.

 

Foto: Flipboard, NewsLocker, Etonline, instagram profili Davida, Victorie in Brooklyna Beckhama, BBC


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam