fbpx

Beckhamovi so pripravili razkošen Božič in še Elton John je čestital!

Lifestyle, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Ni čudno, da so si Beckhamovi lahko privoščili razkošen in vesel božič, saj sta David in Victoria pred koncem leta na račun prejela 29,9 milijona britanskih funtov od družbe Beckham Brand Holdings.

Sprašujemo se, le kaj bodo po novem počeli paparaci, ko pa zvezdniki kar sami od sebe z največjim veseljem delijo tudi najbolj intimne trenutke iz družinskega kroga s svojimi zvestimi oboževalci in sledilci?

Slavna družina britanskega nogometaša Davida Beckhama in njegove žene, modne oblikovalke Victorie Beckham, je skupaj s svojimi štirimi otroki, Victorijino družino, s tremi domačimi psi in za povrhu s ‘stricem Eltonom’ ves božični večer prizadevno objavljala zasebne trenutke na svojih profilih na družbenem omrežju Instagram.

Imeli smo kaj videti! Davida, ki je rezal božičnega purana (zgoraj), 250 britanskih funtov vredni steklenici tekile, polne karafe dragega in izbornega rdečega vina, vse skupaj pa sta David in ‘stric’ Elton John (slavni britanski pevec, ki je tudi boter Beckhamovim otrokom) začinila z norčavo sliko, na kateri nosita smešna ‘glam’ očala, ki so čisto v Eltonovem slogu – pevec ima verjetno največjo kolekcijo nenavadno oblikovanih očal na svetu.

Na božični pojedini so bili tudi sorodniki po Victorijini strani

Instagram, Twitter, Facebook in še Snapchat so bili polni posnetkov Beckhamove družine, ki se je za božič čudovito zabavala, odlično jedla in še boljše pila. Victoria (44), David (43), sinovi Brooklyn (19), Romeo (16) in Cruz (13) ter edina hči Harper Seven (ta ima zdaj 7 let, to pa njeno srednjo ime ‘Seven’ v angleščini tudi pomeni), so poleg Eltona v goste povabili še Victorijino družino – prišli so sestra Louise, mama Jackie Adams in oče Tony Adams.

Nekdanji nogometni superzvezdnik David je ‘rafal’ letošnjih božičnih posnetkov začel kar z družinskim prijateljem Eltonom Johnom, na sliki nosita enaka očala in pod sliko zapisal: “Vesel Božič vam želi striček Elton.”

Ker sta oba, kot je znano, naklonjena odličnim in prestižnim pijačam, ne preseneča, da sta si privoščila dve steklenici tekile (vsaka po 125 GBP) in polne karafe vrhunskega rdečega vina.

Kar draga tekila, kajne?
Tudi arhivskega vina zlepa ni zmanjkalo

V centru pozornosti so bili še domači psi Fig, Olive in Logan, ki so se crkljali v družbi Beckhamovih otrok. Tudi najstarejši Brooklyn se ni delal finega in se je rad predal družinskim norčijam ter dokazal, da zna biti kljub polnoletnosti otroško razigran.

Romeo Beckham je voščilnico posnel s psom Loganom
Fig z nadvse primerno božično opravo
Olive pa je imela božičnega trušča hitro dovolj in si je privoščila spanec

Victorijina mama Jackie je dokazala, da čeprav spada med starejšo generacijo, ne zaostaja za mladimi, kar se tiče veselja do selfiejev in objavljanja posnetkov na svojem Insta profilu. Pravzaprav je toliko fotografirala in snemala videe, da so jo morali umiriti, naj se vendar že posveti božični večerji!

Vickijina mama Jackie v instagramiranju prekaša Beckhamove ‘ta mlade’

Že dan pred Božičem je David zaželel svojim oboževalcem vesele božične praznike, pri tem je pokazal veliko mero humorja, ko si je nadel jelenčkove rogove; na veliko veselje ženskih oboževalk je zraven prižganega kamina poziral kar ‘zgoraj brez’ in nam tako vsaj delno razkril božanski mišičasti torzo, prekrit s tetovažami.

No, nič čudnega, da so si Beckhamovi lahko privoščili razkošen in vesel božič, saj je slavni par pred koncem leta na račun prejel čedno vsoto 29,9 milijona britanskih funtov od družbe Beckham Brand Holdings, ki bdi nad prodajnimi rezultati Victorijinih modnih oblačil in dodatkov ter obenem trži pravice od podob, ki jih David snema za različne reklamne spote svojih sponzorjev.

D. S.

Foto: Daily Mail, Instagram, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam