fbpx

Bela hiša objavila prvi uradni portret prve dame Melanie Trump

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Fotografija že izzvala številne kritike.

Včeraj je Bela hiša objavila prvi uradni portret Melanie Trump. Fotografija, ko se jo bo uporabljalo za njene uradne dolžnosti za nadaljnja štiri leta (ali več), prikazuje prvo damo, ki gleda neposredno v objektiv kamere, s prekrižanimi rokami in rahlim nasmehom.

»V čast mi je, da lahko služim kot prva dama in veselim se že, da bom v naslednjih letih opravljala svoje delo v imenu Američanov,«

je dejala Melania v spremni izjavi.

 

Melania Trump

Prva uradna fotografija prve dame je sprožila nešteto kritik, saj so se številni Američani obregnili v njen razkošni zaročni prstan ter dejstvo, da je fotografija, ozadje in njena garderoba zelo podobna fotografiji nekdanje prve dame Nancy Reagan. Soproga nekdanjega predsednika Ronalda Reagana je za uradno fotografijo pozirala pred istim oknom Bele hiše ter v zelo podobni bluzi s pentljo, kot smo jo videli zdaj tudi na Melanii.

Nancy Reagan

Uradne fotografije prvih dam pa velikokrat sprožijo negativne kritike. Michelle Obama so očitali, da je pokazala preveč gole kože, zaradi poziranja v obleki brez rokavov.

Michelle Obama

Medtem, ko se mora Melania še preseliti v Belo hišo, je lahko ta portret prvi znak, da se bo bolj aktivno posvetila svoji novi vlogi prve dame. Pred kratkim se je pojavila na nekaj nastopih, v bodoče pa lahko pričakujemo, da bo teh še več.

 

Foto: White House


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam