Bele nogavičke postajajo najbolj vroč trend jeseni

26. oktober 2023

Bele nogavičke postajajo najbolj vroč trend jeseni

26. oktober 2023
Foto: Instagram @hajdi_kj
Bele nogavičke postajajo najbolj vroč trend jeseni

Bele nogavičke postajajo najbolj vroč trend jeseni

26. oktober 2023
Foto: Instagram

Ne dolgo let nazaj so bele nogavice s črnimi čevlji veljale za modni greh, sedaj pa postajajo eden glavnih jesenskih trendov.

V devetdesetih je v belih nabranih nogavičkah in črnih čevljih navduševal Michael Jackson, leta 2023 pa številne Slovenske in tuje modne vplivnice. Univerzalni modni kos, ki ga imamo v omari prav vse generacije, postaja eden vodilnih jesenskih trendov. Modna industrija obožuje kontraste in neobičajne kombinacije, kar bele športne nogavice in črni elegantni čevlji vsekakor so.

Foto: Instagram @mityaaagina
View this post on Instagram

A post shared by natasha (@narrinanatasha)

Modnim navdušenkam je to ljuba kombinacija, saj omogoča vključevanje številnih stilov in obenem izziva izražanje kreativnosti in odkrivanje novih kombinacij. Bele nogavice se lahko nosijo na vse vrste obutve, tako črne loafer čevlje z nizko petko, kot tudi sandale s petko ali superge in je trend, ki ga lahko zlahka posnemate.

Foto: Instagram @cestclau

Med slovenskimi vplivnicami, ki dihajo za modo, je nov jesenski trend najbolj pisan na kožo Tesi Jurjaševič, Hajdi in Rebecci Gliha.

Tesa je sive rebraste nogavice kombinirala s kratkim krilom, dolgim plaščem in Mary Jane čevlji. Hajdi se je odločila za kratke bele nogavičke, zraven katerih je obula črne loaferke.

Tesa Jurjaševič (Foto: Instagram @tesajurjasevic)
Hajdi (Foto: Instagram @hajdi_kj)

Najbolj sproščen videz z retro pridihom je za pohajkovanje po romantičnem Parizu izbrala vplivnica Rebecca, ki je vintage navdušenka. Poleg belih nogavičk je kombinirala široke jeans kratke hlače s črnim usnjenim pasom in usnjeno oversize jakno.

Rebecca Gliha (Foto: Instagram @rebeccagliha)

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic