Ben Affleck je razkril, kako se prehranjuje J. Lo

03. maj 2023
Ben Affleck je razkril, kako se prehranjuje J. Lo

Ben Affleck je razkril, kako se prehranjuje J. Lo

03. maj 2023
Foto: Profimedia

Ben Affleck, igralec in mož pevke Jennifer Lopez, je v pogovorni oddaji Drew, ki jo vodi igralka Drew Barrymore, razkril nekaj skrivnosti, povezanih z ženino prehrano.

S toplejšim vremenom ljudje iščejo načine, kako postati fit in se počutiti najbolje, Jennifer Lopez pa je ena tistih žensk, katerih nasvete glede telesne pripravljenosti in prehrane radi poslušamo, ker je videti odlično.

V oddaji Drew je Drew Barrymore Bena Afflecka vprašala, če se v njunem domu kdaj s hrano pregrešijo. “Jennifer poje, kar hoče. Pico, piškote, sladoled, kar hoče,” je razkril Ben. Drew je bila zmedena in vprašala Bena, kako Jennifer torej uspe izgledati tako dobro in ali je dovolj samo telovadba.

Ben je pojasnil, da je Jennifer glede treningov izjemno dosledna in ima neverjetno delovno etiko, a obstaja še ena stvar. “Ona je superčlovek, je ena izmed najlepših žensk na svetu,” je še dejal Affleck.

Leta 2013 je J. Lo svetu razkrila, da je njena dieta popolnoma brez sladkorja in soli ter rekla, da se izogiba alkoholu, cigaretam in celo kofeinu, da bi ohranila sijočo kožo.

Tri leta kasneje je njena trenerka Tracy Anderson, ki je od takrat postala izjemno priljubljena, dejala, da pevka “je zelo čisto” ter da njena dieta vsebuje sadje, zelenjavo in veliko beljakovin. Nato je leta 2019 Jennifer izvedla precej kontroverzen 10-dnevni izziv brez sladkorja in ogljikovih hidratov s svojim bivšim možem Alexom Rodriguezom.

Torej ne glede na trenutne prehranjevalne navade, si upamo sklepati, da J. Lo zagotovo ni tip ženske, ki “poje, kar hoče”. Jasno pa je, da tudi njena telesna pripravljenost igra pomembno vlogo – ni skrivnost, da so njene vadbene rutine intenzivne. Ben pa se je pošalil, da tudi sam telovadi, a ni ravno podoben svoji ženi.

 “Ona telovadi. Mislim, tudi jaz telovadim. Ampak nisem videti, kot da imam 20 let,” je dejal Ben.

Pregrehe so koristne

Raziskave so pokazale, da občasno uživanje prepovedanih živil ljudem na dieti pomaga, da se držijo svoje diete. Raziskave, objavljene v Journal of Consumer Psychology, kažejo, kako lahko občasno ‘goljufanje’ ljudem pomaga ostati motiviran za dieto in vztrajati pri svojih ciljih.

Eni skupini udeležencev eksperimenta so rekli, da lahko ves teden zaužijejo 1500 kcal na dan, drugi pa, da lahko zaužijejo 1300 kcal, razen sedmi dan, ko smejo zaužiti 2700 kcal. Rezultati so pokazali, da imajo ljudje, ki jim je bilo rečeno, da se lahko “prenajedajo” za en dan, večjo sposobnost samokontrole.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic