Benu Afflecku je zdaj še Jennifer Garner obrnila hrbet

21. julij 2024

Benu Afflecku je zdaj še Jennifer Garner obrnila hrbet

21. julij 2024
Foto: Profimedia

Nekdanja zakonca sta se vedno lepo razumela, a Jennifer je sedaj prekipelo.

Igralca Jennifer Garner in Ben Affleck sta se po 13 letih zakonske sreče in treh otrocih leta 2018 ločila. Ben je ženo prevaral z varuško, a mu je Jennifer, ko je bil zaradi odvisnosti od alkohola spet na dnu, kljub temu stala ob strani in ga celo odpeljala v kliniko za odvajanje.

Ostala sta v dobrih odnosih in si pri vzgoji otrok pomagata in podpirata. Njuna vez je bila celo tako močna, da je bila Jennifer Lopez, s katero se je Affleck poročil pred dvema letoma, na Garner ljubosumna. “Mirnega sobivanja je konec. Pravijo, da sta si (Lopez in Garner) dopisovali zaradi odnosa z Benom in stvari so se zaostrile. Jen je zaradi napetega odnosa odpovedala nekaj skupnih družinskih načrtov,” so mediji pisali lani. Lopez naj bi od moža celo zahtevala, da z bivšo preživi manj časa in se bolj osredotoča nanjo.

V nevarnosti je njena nova zveza

Kot poroča Radaronline, pa Benu hrbta sedaj ni obrnila le žena, s katero naj bi bila tik pred ločitvijo, ampak tudi mama njegovih otrok. Viri pravijo, da se igralka ne želi več ukvarjati z Benovimi zakonskimi težavami.

Že mesece mu namreč stoji ob strani, še zlasti pa v zadnjem času, ko so se stvari zelo zaostrile in sta Affleck in Lopez sklenila, da začneta prodajati skupni dom. Ben se je celo preselil v bližino svojih otrok in Garner. Najel je hišo, za katero na mesec menda plačuje 100 tisoč dolarjev.

Foto: Profimedia

52-letna Garner naj bi se sedaj odločila, da se umakne in se posveti svoji zvezi s šest let mlajšim odvetnikom in podjetnikom Johnom Millerjem. “Jen je Benu vedno pomagala pri reševanju težav, a njegove zakonske težave so začele povzročati napetosti med njo in Johnom. In to je zadnja stvar, ki si jo želi,” pravi vir.

Situacijo je pokomentirala strokovnjakinja za odnose dr. Gilda Carle, ki pravi: “Jen je v zvezi s stabilnim podjetnikom, njeni otroci odraščajo, Benov kaos pa v njej spet prebuja boleče spomina na ločitev. Umik od Bena bo imel nanjo in na njeno zvezo pozitiven učinek.

Johna naj bi po besedah vira motilo, da njegova izbranka še vedno toliko časa preživlja z bivšim. Nazadnje jo je Ben obiskal 4. julija, na državni praznik. “Johnu je dovolj tega, da Jennifer »zdravi« Bena, namesto da bi konce tedna in praznike preživela z njim.

Ker se je Garner z njim strinjala, je Benu menda že povedala, da se bo moral z Lopezovo odslej ukvarjati sam …

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic