fbpx

Beyonce: Moj največji uspeh je moja hči

Lifestyle, slider

Prvi intervju gospe Carter po enem letu.

Po enem letu molka, namreč toliko časa je minilo od njenega zadnjega intervjuja, je prejšnji teden gospa Carter končno spregovorila o zasebnem in glasbenem življenju. Svoje oboževalce in javnost je razveselila z malo drugačnim intervjujem, o stvareh, ki jih o kraljici popa mogoče še nismo vedeli. V reviji Garage se njena podoba pojavlja v obliki slikarskih del s podpisom umetnika Ursa Fischerja.

beyonce-garage-magazine-cover-1-small

Beyonce je med drugim odgovarjala na vprašanja o umetnosti, svoji mami, priporočila knjigo za vse mlade oboževalce in povedala, kako je biti sam svoj šef.

 Njen najljubši način zabave:

Bey: “Najraje se posvečam slikanju in fotografiranju. Name delujeta sproščujoče in mi predstavljata “pobeg” od ostalih projektov.”

 Njeni najljubši umetniki:

Bey: ”Moja mama je velika zbirateljica umetnin. Že od malih nog me je spodbujala k investiranju v umetnost. Veliko potujem in rada hodim s svojimi prijatelji in družino v muzeje in galerije v mesta, ki jih obiščem. Zelo so mi všeč dela Kare Walker, Tracy Emin, Aarona Younga in Donalda Judda.”

beygarage

Kako je biti sam svoj šef:

Bey: ”Skozi čas sem se naučila osredotočiti na stvari, ki si jih sama zastavim v časovnem okvirju, ki si ga sama postavim. Ni mi več potrebno delati tistega, kar od mene pričakujejo drugi in ne rabim njihovega pritiska. Že tako sama sebe dovolj preteram! Rada se sto odstotno posvetim vsakem svojem projektu in zdaj si to lahko tudi privoščim.”

Knjiga, ki jo priporoča svojim mladim oboževalcem:

Bey: ”Želela bi si, da moji mladi oboževalci preberejo knjigo What will it take to make a woman president?  avtorice Marianne Schnall. Je zbirka intervjujev in esejev velikih žensk kot so Maya Angelou, Gloria Steinem in Melissa Etheridge. Navdihnile vas bodo, da postanete boljše vodje.”

beyonce-interview-cover-urs-fischer

 Njen največji heroj:

Bey: ”Moj največji heroj je in vedno bo moja mama. Naučila me je skrbeti za druge, delati veliko in delati pametno. Vse, kar vem o materinstvu, sem se naučila od nje. Moji sestri in meni je privzgojila samozavest in hvaležnost.”

 Trenutek, na katerega je najbolj ponosna:

Bey: ”Ne glede na vse uspehe, je moj največji dosežek in trenutek, na katerega sem najbolj ponosna rojstvo moje hčerke Blue.”

insta

To je le del intervjuja. Celotno vsebino pa si lahko preberete v izdaji revije Garage z datumom 14. marec. Vsebina pa je dostopna tudi na njihovi mobilni aplikaciji.

Vir: povzeto po Garage magazine

Foto: Instagram, Garage magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam