fbpx

Bi radi izvedeli popolno resnico o samskih puncah?

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, slider, Zanimivosti

Ženska, ki je solo, se je sčasoma odvadila partnerstva, navadila pa se je, da dela, kar želi, kadarkoli želi.

Čeprav lahko marsikje preberemo hvalnice samskemu življenju, se ne moremo ogniti misli, da gre predvsem za tolažbo tistih, ki so samski zato, ker (še) niso našli ustreznega partnerja ali pa jih je nekdo, ki so ga imeli zelo radi, zapustil.

In čeprav se svoboda na papirju sliši čudovito, ima samski stan tudi številne pomanjkljivosti. Bo že držalo, da smo ljudje narejeni za partnerstvo, vsaj večina. To je seznam stvari, ki spremljajo samske ženske, toda skoraj prepričani smo, da nekaj zelo podobnega drži tudi za samske moške… Preberite in se odločite, ali bi naslednje resnice pripisali samo ženskemu spolu, ali raje kar obema stranema.

# Strah pred osamljenostjo

Bojda da samska ženska živi s polnimi pljuči, nenehno obkrožena s prijatelji in zanimivimi dogodki. Resnica je žal povsem drugačna. Dokler so mlade, to do neke mere res drži, a takoj, ko so njene prijateljice in prijatelji poparčkani ali dobijo družino, samsko dekle ali ženska odpade kot gumb na hlačah. Lahko se druži samo še s sebi podobnimi in marsikateri večer se vpraša, le kaj ji je bilo tega treba in zakaj nima nikogar, da bi ga objela.

# Izjemna lenoba

Biti brez obveznosti se prav tako lepo sliši samo v teoriji, v praksi pa privede do hude, skoraj bolezenske lenobe. Zakaj se sploh truditi kamorkoli iti in se urejati za ven, če pa je pižama toliko bolj udobna opcija za petek zvečer?

# Zanemarjenost

Ena od prvih stvari, na katero pomisli sveže samska ženska, je pospremljena z olajšanjem: Uh, hvala bogu, da mi sedaj ne bo več treba briti nog in depilirati intimnih delov za nikogar. Ampak nekaj tednov se sprevrže v nekaj mesecev ali celo dolgih let… Njeni intimni deli začnejo spominjati na neprehoden pragozd, noge pa z muko obrije samo poleti, ko da nase kratke hlače ali obleko.

# Noče kompromisov

Ženska, ki je solo, se je sčasoma odvadila partnerstva, navadila pa se je, da dela, kar želi, kadarkoli želi. Vse jo omejuje in ko končno spet najde partnerja, se hitro pokaže njena nepripravljenost na kompromise, posebej, če je bila dolga leta vmes sama.

# Novi tipi jo utrujajo

Po dolgem obdobju samskosti se ji zdi že zmenek z novim moškim utrujajoč ali pa se ni pripravljena potruditi. Če jim moški ni zelo všeč že na prvem zmenku, se jim zdi prenaporno, da bi mu dale še drugo priložnost. In tako leta samskosti tečejo in tečejo… dokler ne srečajo tipa, ki se jim čisto takoj usede v srce. Kaj sledi temu, pa je že vprašanje usode, naključja ali čisto preprosto – srečnih ali nesrečnih okoliščin.

Vsekakor smo prepričani, da velja za moške popolnoma enako, vsaj tako kažejo izkušnje.

 

Foto: Thought Catalogue, Pinterest, VB, i-d Vice


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam