fbpx

Bil je najbolj seksi frajer mehiških nadaljevank, a so ga uničili škandali

Znani

Veliko zapeljivih moških iz mehiških žajfnic nam je ostalo v lepem spominu. Eni izmed njih so bili res šarmantni, drugi pa so igrali zapeljivce. Oboje je imel William Levy, svetlolasi Kubanec, ki je odraščal v Miamiju.

Že zelo mlad se je ukvarjal z manekenstvom, na malih ekranih pa se prvič pojavil kot tekmovalec v resničnostnem šovu.

V prvem je prebival na zapuščenem otoku, drugi šov pa mu je spremenil življenje.

Ko je zmagal v šovu Protagonistas de Novela, so se mu odprla vrata v svet žajfnic.

Nora gledanost

Na začetku je igral manjše vloge, kljub temu pa je bilo več kot očitno, da bo kmalu postal prava zvezda. Kočni preboj se je zgodil leta 2008, ko je igral vlogo brata glavne junakinje v seriji Strast, slavo pa dočakal, ko je za Maite Perroni zaigral v nadaljevanki Cuidado con el Angel

V vlogi Juana Miguela je William pritegnil veliko pozornosti, Televisino nadaljevanko pa je v posamezni epizodi spremljalo 5 milijonov ljudi po celem svetu.

Obtožbe o nezvestobi

Čeprav je bil že dolgo let v zvezi z igralko Elizabeth Gutierrez, s katero ima sina Christopherja, so se pojavile govorice, da ljubimka s soigralko Maite, kar je povzročilo krizo v njegovi zvezi.

Novinarji so Levyja preganjali na vsakem koraku, soigralci pa so ob novinarskih vprašanjih vedno molčali. Še danes se ne ve, ali se je med igralcema res kaj dogajalo, vendar viri blizu igralca trdijo, da je to Williamovo družino močno prizadelo.

William in Maite sta nekaj let kasneje ponovni igrala skupaj v nadaljevanki Triunfo del Amor, vendar take kemije, kot sta jo imela nekoč, ni bilo več.

Resnica je v knjigi

Po snemanju serije so se strasti nekoliko umirile. Vendar latino lover ni dolgo miroval. Na snemanju nadaljevanke Sortilegio se je spustil v afero z igralko Jacqueline Baracamontes in ji obljubljal, da bo zapustil Elizabeth. Jaqueline je na tako zvezo pristala, vendar ga je pustila, ko je izvedela, da je Elizabeth noseča.

Škandal ni izbruhnil takoj, ampak šele, ko je Jacqueline o tem spregovorila v svoji knjigi, ki je izšla lani. William je skušal vse zanikati, vendar le redko kdo verjame v njegovo iskrenost. Edina, ki mu, kot kaže, še verjame, je Elizabetha Gutierrez, s katero sta še vedno skupaj.

Posilstvo ali izsiljevanje?

Najbolj znana afera je bila tista, ki naj bi jo William imel z Jennifer Lopez leta 2011. Igralec se je pojavil v njenem videospotu za pesem I’m Into You. Ameriški tabloidi so ga takrat obtožili, da je bil prav on kriv za propad zvezdničinega zakona z Marcom Anthonyjem, vendar je William vse skupaj zanikal.

Tistega leta je imel večje skrbi. Obtožen je bil, da je mladoletnico zvabil v svojo hotelsko sobo in jo prisilil k spolnim odnosom. Igralec je priznal, da je z dekletom spal, vendar je trdil, da je lagala o svoji starosti. William je novinarjem razkril, da ga je dekle poskušalo izsiljevati, obtožba pa je bila kasneje umaknjena.

Novi škandal

Po dveh mirnih letih se je 2013 zgodil nov škandal. Med snemanjem žajfnice Nevihta, se je William zapletel z Ximeno Navarette, nekdanjo miss Mehike. Govorice, da je nekdanja misica z njim noseča, so bile tako glasne, da se je nanjo preko družbenih omrežij obrnila sama Elizabeth.

Sporočila, ki sta si jih ženski izmenjali, so prišla v roke novinarjem. Cel svet je tako izvedel, kako obupana je bila Elizabeth, da bi nadzirala svojega nezvestega partnerja.

Upokojitev

Po vseh teh aferah se je William odločil, da se umakne iz televizijskega sveta in želel je osvojiti Hollywood. Igral je sicer v več manjših filmih, brez pomembnih vlog, zato se je posvetil vzgoji otrok in poskušal rešiti odnos z Elizabeth.

Pred tremi leti so bili objavljeni podatki, da je bil državi dolžan kar milijon dolarjev, zaradi česar mu je grozila deložacija, vendar je paru uspelo rešiti finančne težave.

Bo spet stal pred kamerami?

Z Elizabeth se nista nikoli poročila in govorice, da sta se po 15. letih razšla, so vedno bolj pogoste. Oba sicer poudarjata, da ju njuna zveza in otroka osrečujeta. Igralec je sicer dejal, da o vrnitvi v svet žajfnic ne razmišlja, ker so snemanja predolga, vendar pa so govorice, da se vrača pred kamere, vedno bolj glasne.

Foto: Profimedia, Getty, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam