fbpx

Bila je poročena s slavnim igralcem, zdaj pa živi na ulici in nabira hrano iz smetnjakov

Znani

Nekdanjo manekenko Loni Willison (37) in nekdanjo soprogo zvezdnika Obalne straže, 40-letnega Jeremyja Jacksona so po dveh letih ponovni videli na ulicah los Angelesa.

Trenutno je brezdomka in odvisnica od droge, bori pa se tudi s številnimi psihičnimi težavami, poročajo ameriški mediji.

Nekdanji fitnes model že od leta 2016 živi na ulici. Ujeli so jo, ko je pred seboj porivala nakupovalni voziček, v katerem je, med drugim, imela tudi odejo in vzglavnik.

S cigareto v ustih in v ponošenih oblačilih je brskala po smetnjakih in iskala hrano, mimoidoči pa pravijo, da je skoraj nihče ni spoznal.

Videti je kar veliko starejša, kot je v resnici. Od nekoč bujnih svetlih las pa ni ostalo nič, saj nosi kratko frizuro s posameznimi roza prameni.

Loni je za časnik The Sun dejala, da se počuti dobro in da pomoči ne potrebuje.

»Z Jeremyjem nisem govorila. Nočem se pogovarjati s prijatelji, sem čisto v redu. Ne želim, da mi kdor koli pomaga. Sama se dobro znajdem. Imam vse, kar potrebujem. Nikogar ne brigam in ne želim videti prijateljev in znancev, saj vem, da tudi oni ne želijo videti mene,«

je dejala ter dodala:

»Nimam mobilnega telefona. Imam hrano in kraj, kjer lahko prespim. Včasih kaj kupim, veliko hrane pa je po smetnjakih.«

Loni in Jeremy sta imela zelo buren zakon, ki je trajal dve leti. Končal se je s pretepom, v katerem je Jeremy soprogi zlomil dve rebri, poškodoval vrat in obraz.

2018 je izginila, po tem, ko so jo prijatelji prepričevali, naj odide v kliniko za odvajanje.

Nazadnje je bila zaposlena kot asistentka na kliniki za lepotne operacije, vendar je leta 2016 doživela živčni zlom, zaradi česar je dobila odpoved in ostala brez stanovanja.

Zaradi brezposelnosti in nezmožnosti plačevanja računov, se je Loni znašla na cesti.

Leta 2018 je medijem priznala, da se ni prhala že več kot eno leto. Pravi, da želi biti čim bolj umazana, da bi se tako izognila uličnim napadom.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam