Bili smo na dogodku in.lifestyle experience, ki proslavlja čas zase

15. april 2024

Bili smo na dogodku in.lifestyle experience, ki proslavlja čas zase

15. april 2024
Foto: Nike Koležnik

Čudovit spomladanski dan je zagotovil krasno kuliso za cvetlično terapijo in predstavitev novih izdelkov znamke Afrodita, ki ga je organiziral in.lifestyle.

Spletni medij in.lifestyle, ki ga nadvse radi prebiramo, je organiziral posebno butično doživetje, ki v ospredje postavlja skrb zase.

Foto: Nike Koležnik

V pravljičnem vzdušju Sanjskega šopka so združili cvetlično terapijo in nego obraza s kozmetiko Afrodita, ki so na dogodku predstavili novo kolekcijo 5 PEPTIDE LIFT in njene štiri izdelke: lifting serum, vlažilno in hranljivo ultra-lifting kremo ter kremo za področje okoli oči.

Foto: Nike Koležnik
Foto: Nike Koležnik

Za nepozabno cvetlično terapijo pa je poskrbela Metka Sporiš iz Sanjskega šopka, ki je gostje povabila v domišljijo in intuitivno ustvarjanje s cvetjem. Vsaka od povabljenk je na koncu ustvarila čisto poseben unikaten šopek z lastnim podpisom.

Urednica portala in.lifestyle, Irena Lušičić (Foto: Nike Koležnik)
Irena Lušičić s Senko Umek (Foto: Nike Koležnik)
Eva Ahačevčič in Jasna Vale (Foto: Nike Koležnik)

Posebnega dogodka in.lifestyle experience so se udeležile izbrane ženske, med njimi Jasna Vale, Senka Umek, Eva Ahačevčič in Maja Malnar, ki so uživale v druženju, pogovoru o negi, kozmetiki, sebi, ob lahkotnih prigrizkih in pijači.

Foto: Nike Koležnik

Domov so odšle izpopolnjene, zadovoljne in nasmejane, ter vsaka s svojo vrečko Afrodita, da lahko doma preizkusijo najnovejše iz kolekcije 5 PEPTIDE LIFT.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic