fbpx

Bili smo na večeru vrhunskih doživetij!

Dogodki, Domača scena, Lifestyle, PR novica, Tehnologija

#vrhunskodozivetje

Huawei je pripravil večer vrhunskih doživetij, ko je povezal visoko tehnologijo s prestižem črne in zlate barve. Lokalna predstavitev novih telefonov Huawei Mate 10 Pro in Mate 10 Lite je potekala na Ljubljanskem gradu, kjer so poleg umetne inteligence, ki jo kot tako prvič srečamo v telefonu, večer narekovali atraktivni plesni nastopi ter odlična glasbena kulisa Alye in Nine Pušlar.

Gostje so se razvajali ob Jezerškovih specialitetah in v eksperimentalnih kotičkih preizkusili novosti, ki jih prinaša ta prestižna linija telefonov Huawei, premierno pa so si lahko ogledali tudi televizijski oglas, v katerem nastopa Massimo Savić.

Ocene iz prve roke

Kaj združuje Alenko Košir, Dunking devils, Nino Pušlar, Alyo, Cirila Komotarja, Ajdo Sitar in Katarino Čas? Strast do tega kar počnejo in uporaba najnovejšeh telefonov Huawei Mate 10 Pro. Vsi potrjujejo, da Mate 10 Pro navdušuje z umetno inteligenco, odlično kamero in zmogljivo baterijo, seveda pa ni moč spregledati vodoodpornosti, ki še kako prav pride ob kaki nerodnosti, kot nam je sporočila Katarina, ki trenutno snema nov film v Dominikanski republiki.

 

 

Izdelek, o katerem govorijo v presežnikih

Paradni konj Huawei Mate 10 Pro navdušuje z umetno inteligenco, odlično kamero (v prednaročilu tudi s 360-stopinjsko kamero kot darilom), zmogljivo baterijo in z vodoodprornostjo.
Huawei Mate 10 Lite in Mate 10 Pro že na prvi pogled navdušujeta s kompaktnim in elegantnim dizajnom. Oba telefona imata tanek aluminijast okvir ter rahlo ukrivljeno ohišje. Pro očara s sedemslojnim steklenim ohišjem, ki telefonu vdihne neverjetno eleganco in prefinjenost.

Navpična dvojna Leicina kamera je na zadnji strani telefona Huawei Mate 10 Pro, umeščena v vodoravni pas rahlo svetlejše barve, ki daje telefonu unikaten videz. Mate 10 Pro ima najnovejšo različico operacijskega sistema (Android 8.0 Oreo), fotoaparat z Leicinimi lečami, podporo mobilnim omrežjem (4.5G) in možnost uporabe dveh kartic SIM.

Cene in razpoložljivost

Telefon Mate 10 Pro je v prednaročilu že na voljo skupaj s simpatično 360 kamero, v redni prodaji pa bo od 1. decembra dalje za okoli 800 evrov. V Sloveniji so na voljo polnočno črna, mocha rjava in aurora modra barva. Mate 10 Lite pa je že na voljo, odličen model za manj kot 400 evrov je na voljo v prestižno zlati, grafitno črni in aurora modri barvi.

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam