fbpx

Bili so veliki zapeljivci, nato pa pretiravali s plastičnimi operacijami

Lepota

Dragi moški, zakaj?!?!

V medijih se vse več piše o lepotnih posegih slavnih žensk, pri tem pa kar pozabimo, da tudi moški niso čisto imuni na tovrstne posege.

Verjetno se vse ženske strinjajo, da ni nič bolj zapeljivega kot moški, ki se stara dostojanstveno. S tem pa se ne bi strinjali nekateri hollywoodski zvezdniki 80-ih let prejšnjega stoletja.

Mickey Rourke je bil eden izmed najlepših moških na svetu in je bil pravi seks simbol. Kot kaže pa se s staranjem ni znal najbolje sprijazniti in si je privoščil kar nekaj lepotnih posegov, od liftinga pa vse do vbrizgavanja ponil in botoksa.

Še en tak »žalostni« primer je Ray Liotta, ki se je celo življenje boril z brazgotinami – posledico aken v mladosti. V želji po popolnem (in mladostnem) obrazu si je privoščil lepotne popravke, ki pa (po našem mnenju) niso prinesli želenega rezultata.

Za Mickeyjem in Rayjem ne zaostajata niti slavna »mišičnjaka«, Sylvester Stallone in Jean Claude Van Damme, ter zvezdnik z najbolj gibčnimi boki (se spomnite Brilijantine in Vročice sobotne noči?) John Travolta.

Poglejte si fotografije, kako so bili zvezdniki videti nekoč in danes.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam