fbpx

Bili sta seks simbol 90-ih: TAKO sta danes videti zapeljivi reševalki serije Baywatch

Znani

Za njima so vzdihovali moški, ki so spremljali kultno serijo, ki je zaznamovala otroštvo številnih generacij!

Ameriška serija Baywatch je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja ena izmed najbolj popularnih, gledalci pa so vsako epizodo, ki je opisovala življenja reševalcev na plaži, težko pričakovali.

Pamela Anderson je seveda najbolj znana blondinka in seks sibol, ki je ta status ohranila vse do danes, poleg nje pa sta bili izjemno priljubljeni tudi Yasmine Bleeth in Donna D’Ericco.

Yasmine je postala slavna prav zaradi te serije, v kateri je igrala kar pet sezon. Moški so sanjali o njenih modrih očeh, temnih bujnih laseh ter zapeljivo postavo. Čeprav so ji napovedovali uspešno kariero, od tega ni bilo nič. Težave z drogo so jo pripeljali do tega, da je šla njena kariera po zlu.

Paparaci so jo pred kratkim ujeli v Los Angelesu med sprehodom, mimoidoči pa je sploh niso spoznali. Očitno je, da se nekdanja igralka bori z viškom kilogramov, nasmeh pa je še vedno očarljiv.

Kot zelo zapeljive reševalke se spominjamo tudi Donne D’Ericco, ki ima danes 51 let. 11 let je bila poročena z glasbenikom Nikkijem Sixxom, s katerim imata sina in hčer. Nikoli ni skrivala, da se je podvrgla estetskim posegom in da se lahko prav njim zahvali za svoj videz.

»Telo se mi je po dveh nosečnostih spremenilo. Imela sem višek kože na trebuhu, nato pa sem se redila in hujšala, zato mi je ostal višek kože na rokah. Želela sem si, da sem spet lepa in prepričana vase,«

je dejala ob neki priložnosti.

Čeprav je že dopolnila 50 let, na svojem Instagramovem profilu pogosto objavlja zapeljive in provokativne fotografije, s katerimi izvablja vzdihe moških širom sveta. Ponosno še pove, da je veganka in aktivistka za pravice živali.

Foto: Profimedia, Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam