fbpx

Bio-Oil, namensko olje za nego kože

Nega telesa, Zanimivosti

Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Njegova edinstvena sestava, ki vsebuje revolucionarno sestavino Purcellin Oil, učinkovito neguje tudi zrelo in izsušeno kožo. PurCellin Oil spremeni konsistenco olja in ga naredi lahkega in nemastnega. Tako koža lažje absorbira vse učinkovine, ki jih vsebujejo rastlinski izvlečki in […]

biooil

biooilBio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Njegova edinstvena sestava, ki vsebuje revolucionarno sestavino Purcellin Oil, učinkovito neguje tudi zrelo in izsušeno kožo. PurCellin Oil spremeni konsistenco olja in ga naredi lahkega in nemastnega. Tako koža lažje absorbira vse učinkovine, ki jih vsebujejo rastlinski izvlečki in vitamini.

Bio-Oil je prejel 72 priznanj za nego kože. Od globalnega prihoda na trg leta 2002 je v 11 državah postal najbolje prodajan izdelek za nego brazgotin in strij.

biooil

Ob slovenski predstavitvi olja Bio-Oil je strokovno predavanje o negi izsušene kože za novinarje pripravil cenjeni specialist dermatovenerologije, prof. dr. Igor BARTENJEV, dr. med.

SESTAVA
Bio-Oil je sestavljen iz kombinacije rastlinskih izvlečkov in vitaminov v oljni osnovi. V olju, ki ne vsebuje kisika, ohranijo rastlinski izvlečki in vitamini vso svojo moč. Njegove ključne sestavine so kamilično, sivkino, rožmarinovo in ognjičevo olje, ter vitamina E in A. Kamilično olje deluje protivnetno, zato kožo blaži in pomirja. Učinkovito je za kožo, izpostavljeno stresu, ki je posledica notranjih ali zunanjih fizioloških dejavnikov. Sivkino olje je znano je po tem, da naredi kožo bolj čvrsto, gladko in izboljšuje polt. Kožo tudi blaži in pomirja, hkrati pa zapira pore in tako čisti kožo. Je tudi naravni antiseptik in lahko uniči veliko pogostih vrst bakterij. Rožmarinovo olje kožo pomirja in blaži, deluje pa tudi kot blagi antiseptik. Ognjičevo olje obnavlja celice, zato je primerno za nego občutljive, poškodovane kože ali kože s sončnimi opeklinami. Uporablja se tudi proti manjšim kožnim vnetjem, izpuščajem in razdraženosti kože.

metkabiooil

Mamica drugič, vedno lepša in bolj žareča. Metka Albreht izdelke uporablja tri mesece, saj je izdelek odlična preventivna nega nosečnic pred nastamkom strij. Po porodu z njegovo uporabo nadaljuje, nad njim se ne pritožuje niti njen malček, občasno pa z njim ‘pocrklja’ tudi svojega partnerja.

Vitamin A spodbuja tvorbo novega kolagena in sodeluje pri obnavljanju kože. Povečuje prožnost in izboljšuje teksturo in napetost kože. Vitamin E, najpogosteje uporabljen antioksidant v negovalnih izdelkih za kožo, ohranja kožo zdravo. Ščiti jo pred učinki prostih radikalov, ki kožo poškodujejo in povzročajo njeno prezgodnje staranje. Vitamin E tudi povečuje količino vlage v vrhnjici in naredi kožo mehko, gladko in voljno.

biooil

Ekipa Orbico, zastopnik Bio-Oil za Slovenijo. Suzana Werbole, produktni vodja, Božidar Alič, vodja prodaje in Irena Novinec, direktorica podjetja

UPORABA
Bio-Oil izboljša videz starih in svežih brazgotin. Zmanjšuje verjetnost za nastanek strij med nosečnostjo, v obdobju hitre rasti med puberteto in v primeru naglega povečanja telesne teže. Pomembno izboljša tudi videz že obstoječih strij. Bio-Oil izboljša videz temnih pigmentnih madežev in lis, ki so posledica hormonskih nihanj, uporabe izdelkov za beljenje kože ali čezmernega izpostavljanja soncu, hkrati pa gladi in napne zrelo kožo na obrazu ali telesu. Bio-Oil je tudi odličen izdelk, ki obnavlja zaloge naravno prisotnih olj, ki jih koža izgublja zaradi suhega zraka, vremenskih razmer ali druge oblike izgube vlage v koži in s tem odlične rehidrira izsušeno kožo. Učinkovitost Bio-Oil olja dokazujejo številne študije. Izdelek Bio-Oil ne vsebuje sestavin, ki bi bile testirane na živalih. Poleg tega ne vsebuje nobenih sestavin živalskega izvora. Zato ima Bio-Oil akreditacijo in lahko uporablja logotip Beauty Without Cruelty.

Izdelek je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam