fbpx

Bivša prijateljica Melanie Trump se je odločila, da jo izda!

Znani

Ženska, ki je do nedavnega bila tesna prijateljica in kasneje tudi sodelavka prve dame ZDA, je napovedala izdajo knjige, v kateri bo razkrila vse podrobnosti o Melanii.

Ameriški predsednik in njegova Melania sta spet v položaju, ko o njima pišejo nekateri njuni (nekdanji) sodelavci in člani tesnega kroga. Novica, da bo dolgoletna prijateljica in nekdanja svetovalka prve dame, Stephanie Winston Wolkoff objavila spomine z naslovom Melania in jaz (Melania And Me), močno odmeva v tujih, predvsem ameriških medijih. Knjiga naj bi izšla 1. septembra.

Eksploziven prikaz prijateljstva

»Eksploziven prikaz s serijo dokazov o 15-letnem prijateljstvu med Stephanie Winston Wolkoff in Melanio Trump, kot tudi opažanja o najbolj kaotični ekipi v zgodovini Bele hiše,« piše v opisu knjige na njeni naslovnici.

Novica o izdaji knjige je prišla v času, ko se zakonca Trump in Bela hiša ubadajo še z dvema, ne najbolj prijetnima portretoma. Nekdanji svetovalec za nacionalno varnost John Bolton je objavil knjigo o času, ko je delal kot svetovalec predsedniške administracije. Knjiga je izšla marca letos.

Poleg tega pa je predsednikova nečakinja Mary Trump najavila svoje spomine o družini Too Much and Never Enough, ki bi morali v prodajo te dni.

O vseh teh treh knjig pa naj bi bila prav knjiga Stephanie Winston Wolkoff tista, ki naj bi zagotovila najboljši pogled v svet prve dame.

Razšli sta se pred dvema letoma

Stephanie v svojih spominih piše o njunem prijateljstvu, ki se je začelo v New Yorku, do vloge zaupne svetovalke prve dame. Prijateljstvo se je končalo, ko je morala Stephani nenadno oditi iz Washingtona.

Ameriški mediji so o Winston Wolkoffi začeli negativno pisati leta 2018, ko naj bi zaslužila preveč denarja za organizacijo predsedniških dogodkov, saj naj bi prejela približno 26 milijonom ameriških dolarjev.

»Ali sem dobila odpoved? Ne! Ali sem osebno prejela 26 miljonov? Ne. Ali so me vrgli pod avtobus? Da,«

je dejala v uradni izjavi, ko je zapustila Belo hišo.

Stephanie v svoji knjigi podrobno opisuje svoje dolgoletno prijateljstvo z Melanio pa svojo zavzetost v inavguracijskem odboru ter Beli hiši, preden so jo strmoglavili s tega položaja.

Foto: Shutterstock, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam