fbpx

Bivši mož norveške princese storil samomor

Znani

Norveški dvor v šoku!

Božični prazniki so se za člane norveške kraljeve družine končale z žalostno novico. Ari Behn, bivši mož princese Märtha Louise in oče njenih treh otrok, je v 47. letu starosti umrl. Kot poročajo mediji, si je včeraj sodil sam.

Z veliko žalostjo v srcu vam moramo sorodniki Arija Behna sporočiti, da si je vzel življenje. V tem času vas prosimo za spoštovanje zasebnosti,“

je sporočil njegov manager Geir Haakonsund.

Ari se je s princeso poročil leta 2002, zakon je trajal 14 let. Par se je spoznal preko Arijeve mame, ki je bila princesina fizioterapevtka.

Uspešni pisatelj je za seboj pustil tri hčerke: 16-letno Maude, 14-letno Leah in 11-letno Emmo.

Ari je bil več let pomemben del naše družine, nanj nas vežejo lepi spomini. Sočustvujemo z njegovimi starši in sorojenci, ki so izgubili sina in brata. Prosimo za mir za Arijevo družino,

pa je v sporočilu za javnost zapisal kralj Harald. O Behnu, ki je imel duševne težave, o katerih je celo napisal knjigo, se je veliko govorilo leta 2017, ko je igralca Kevina Spaceyja obtožil, da ga je po koncertu, ki je spremljal podelitev Nobelove nagrade za mir, pod mizo otipaval. Hollywoodski zvezdnik obtožb ni komentiral. 

Vir: zurnal24.si

Foto: AP, Reuters


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam