fbpx

Black opium – magnetičen vonj, ki potrebuje ženski dotik!

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Dišava, ustvarjena za nepozabno, intenzivno preživeto noč vse do svitanja.

Naj se čarobnost začne. Kot bela kava, ki dvigne razpoloženje. Intenzivna in eterična, samo za predrzne. Prodorna osnova, ki vas zapljuska kot val in potegne v vrtinec.  YSL Beauté predstavlja Black opium Nuit Blanche. Novo dišečo izkušnjo. Nepričakovano reinterpretacijo prepoznavnih sestavin njegovega predhodnika Black opium Eau de parfum. Obljuba nadvse razburljive in edinstvene noči, ko je vse mogoče.

Black opium Nuit Blanche, ustvarjajoč opojni dišeči vrtinec, prinaša magnetno energijo v temo neskončne noči. Ženskost, ki se ji ni moč upreti. Surovo privlačnost. Magneten in skrivnosten vonj, ki spodbuja k življenju s polnimi pljuči, brez omejitev.

070_YSL15111044598_2198_BO_NB_EDP_210x297.tif

Vrhunski ustvarjalci dišave Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc in Olivier Cresp so znova združili moči in pišejo tretje poglavje dišeče pustolovščine Black opium, ustvarjajoč gurmansko dišavo nove generacije.

Izžarevajoč čisto belo energijo, Black opium Nuit Blanche takoj prebudi čute. Svilnato gladka riževa meglica draži čute, prinašajoč nežen, topel občutek, ki je tako redek in dragocen kot sama nota, ujeta v dišeči objem z nepredvidljivim burbon poprom. Ta sestavina, ki izvira z otoka Reunion, je ublažena in skrbno pretočena v izvleček visoke čistosti, z namigom elektrizirajočega in vibrantnega začimbno-cvetnega značaja.

01_packshot_bo-nuit-blanche-edp-50ml-ns
Naj te obsije žarek svetlobe. Globoko vdihni in začutila boš očarljiv absolutum pomarančnega cveta v srcu dišave. Robat, osvežujoč in sijoč. Cvetni lističi Mediterana zračijo s sončevo svetlobo, kristalne note pa prinašajo popolno harmonijo v kombinaciji z občutljivimi vidiki akordov potonik. Svitanje.

Čutna obsedenost z belino. Legendarna osnova: akord kave, ki je zorela več kot 40 dni in je bila shranjena v zaprti posodi, dokler ni dosežena želena raven kakovosti. Absolutum vanilije je njen sladostrastni dišeči partner. Nabrana na otokih Indijskega oceana, nato obdelana v Grassu in vključena v plemenito, skrivnostno in animalistično noto, ki izžareva subverzivno temo. Esenca sandalovine jo še bolj poudarja. Senčnat, topel in vlažen poudarek, ki diši po naravi. Vse je zavito v tančico belega mošusa kot toplo in nežno darilo, ki pušča čutno sled hrepenenja.
Bleščeča tekočina. Dišava je ustvarjena za nepozabno, intenzivno preživeto noč vse do svitanja.

bo-nb-rp-a4-ingredients

Nikoli dolgočasen. Bleščeč, pa sploh ne kičast. Temen kot noč, vendar s pridihom rožnato-bele barve svitanja. Magnetičen vonj, ki potrebuje ženski dotik. Black opium Nuit Blanche doživlja nepozaben debi v steklenički iste oblike kot kultna dišava Black opium. Ampak, vse ostalo pa je drugačno.

Črna barva je tako zloščena, da ima skoraj črno-rdeč odsev; lak popolne gladkosti v morju tisočih srebrnih zvezd. Iz srca izžareva dragocena tekočina s pogledom na svet, pretkan z rožnatimi pridihi. Kdo ve, kakšna čarobna noč sledi po odprtju pokrovčka v odtenku rožnatega zlata …

070_YSL15111044600_2198_BO_NB_EDP_210x297.tif

Zabava. Luči. In noč polna dogodivščin, ki jo popolno uteleša Edie Campbell, zaščitni obraz dišave Black opium.

Edie popolno odraža kultno stališče Black opium. Močna, čutna in karizmatična koraka po preddverju in prejema sporočila SMS, ki jo hkrati motijo in zabavajo. Bo šla domov, se vrnila na zabavo ali začela z novo pustolovščino?

04_backstage_bonb
Njeni prijatelji jo pozorno spremljajo, oboževalci pa jo snubijo. Dani se; odločitve so sprejete. Njena impozantna dišava jo poganja in še bolj spodbuja vzburjenje. Kdo bo zmagal? Fotograf, ki jo fotografira na zabavi, in ji nato pošilja posnete trenutke?

opium2_840_472-copy

Prijatelji, ki želijo, da ostane na zabavi? Vse omejitve in pravila ne veljajo več. Mobitel ji nenadoma polzi iz rok … Končno je svobodna. Noč teče svojo pot na čudoviti strešni terasi s pogledom na mesto tik pred svitanjem. Pustolovščina se nadaljuje …

070_YSL_BO-NB-RP-A4-BLACK OPIUM NB_210X297

V znak proslave lansiranja dišave Black opium Nuit Banche te YSL Beauté vabi, da preživiš Ediejino nočno pustolovščino prek edinstvenega digitalnega, interaktivnega zaslona. Preživi razburljivo noč brez spanca.

Black opium Nuit Blanche je na voljo v treh različnih stekleničkah, 30 ml, 50 ml in 90 ml, cene pa se gibljenjo med 51,51 evri in 102,51 evri.

 

Foto: PR YSL Beauté


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam