fbpx

Blake Lively o tem, kako je izgubila 27 kilogramov

Fit, Lifestyle, Prva stran, Style Mama

“9 mesecev sem se redila, 14 sem jih potrebovala, da shujšam. Ponosna sem!” je zvezdniška igralka napisala na svoj Instagram.

Po nosečnosti in porodu se lepi hollywoodski igralki ni bilo lahko vrniti v nekdanjo sijajno formo. Vedno je slovela po fit telesu in ravno pravšnji, zdravi vitkosti, a nosečnost kajpada naredi svoje ženskemu telesu.

Čeprav je bilo težko, kot priznava tudi sama, ji je uspelo dobiti nazaj svojo ‘staro’ postavo, ki jo je z veseljem delila na svojem Instagram profilu, kjer se je pokazala v športnem topu in pajkicah ter razkrila novo pridobljene mišice, ki jih je kajpada izklesala s pomočjo osebnega trenerja in diete.

Plavolasa igralka, ki se je dokazala v priljubljenih TV serijah in filmih, je znana po odličnem modnem okusu in kajpak tudi po tem, da je omrežila enega najlepših hollywoodskih ‘žrebcev’, Ryana Reynoldsa.

“Nemogoče je izgubiti 27 kilogramov odvečne telesne teže, ki so se nabrali med nosečnostjo tako, da gledate na Instagramu fotografije in se sprašujete, oh le zakaj nisem videti kot bikini model,”

je na svojem profilu na točno tem družbenem omrežju zapisala Blake, ki se je slikala s trenerjem in se mu zahvalila za pomoč.

V svojem slogu je še zapisala:

“Devet mesecev sem se redila in 14 sem jih potrebovala, da shujšam. Ponosna sem nase!”

Če potrebujete navdih za odhod v telovadnico, naj bo to kar lepa filmska igralka, ki je skladno s trendi oblekla pajkice s prozornimi vstavki, te so v fitness klubih zadnje čase nadvse priljubljeno športno oblačilo.

 

Foto: Profimedia, Instagram, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam