fbpx

Blake Lively in Ryan Reynolds končno razkrila ime dojenčice!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama, Znani

Ime, ki nam je zelo blizu!

Zvezdniški par sta pred kratkim postala starša druge deklice, njuna prvorojenka James, pa bo kmalu praznovala drugi rojstni dan. Blake in Ryan sta svojim oboževalcem dala čudovito darilo, saj sta razkrila ime novorojenke. US Weekly je uradno potrdil novico, da je par deklico poimenoval Iris. Celotna družina se je nedavno udeležila dogodka, kjer je filmska industrija Ryanu podelila zvezdo na slavnem hollywoodskem pločniku Walk of Fame.

Govorice, da je zvezdnica serije Gossip Girl, Blake drugič noseča, so se pojavile že ob koncu snemanja filma The Shallows. Paparaci so jo fotografirali na snemanju v kopalkah in kljub temu, da je bila zavita v plašč, smo lahko opazili zaobljeni trebušček. Aprila letos je bila novica o drugi nosečnosti tudi uradno potrjena, kar pa njunih oboževalcev ni preveč presenetilo, saj je par že večkrat povedal, da si želita veliko družino.

Kmalu po rojstvu prvorojenke James, je Blake namreč povedala:

»Želim uživati v teh trenutkih. Imam pa občutek, da bo najina James kmalu postala starejša sestrica in to bi se lahko spreminjalo iz leta v leto. Veseli me, da bom lahko videla, kako en otrok lahko vpliva na drugega in tudi na celo družino.«

 

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam