fbpx

Blake Lively in zeleni kombinezon, modni zadetek tedna

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Plavolasa igralka je ena izmed najbolje oblečenih zvezdnic.

Blake Lively, 29-letna igralka, mama in soproga hollywoodskega zvezdnika Ryana Reynoldsa, ki uspešno združuje kariero in materinstvo, je vedno videti brezhibna.

Nič manj popolno ni bila videti zadnji petek, ko se je pojavila na kosilu Variety’s Power of Women v zelenem kombinezonu, ki je razkrival ramo , delo oblikovalca Bradona Maxwella za kolekcijo jesen 2017. Kombinezon je Blake kombinirala z zelenim bolerom, ki ga je slekla po prihodu.

Igralka pa ni pritegnila pozornosti samo zaradi modne kombinacije, ampak tudi zaradi jeze, ki jo je stresla na novinarko, ki jo je vprašala, kdo je oblikoval njena oblačila.

»Dajte no, danes želite, da govorim o oblačilih? Dajmo rajši govoriti o krepitvi ženske vloge v družbi. Obleka? Bi tudi moških zastavili takšno vprašanje? Ne, verjetno, da ne bi. Žal mi je!«

je rekla z nasmeškom na obrazu.

Zdi se, da ima Blake dovolj vprašanj o oblačilih, kar pa ne velja za njen prispevek v boju za večje pravice žensk, ki se mu je priključila tudi zaradi svojih dveh hčerk. Igralka je v marcu sodelovala tudi na Woman’s March, ki je potekal v New Yorku, zelo pa je aktivna tudi v boju proti otroški pornografiji.

Kljub vsemu pa medije in druge ženske še vedno najbolj zanima, kako je oblečena, kar jo spremlja vse od priljubljene najstniške nadaljevanke Gossip Girl, kjer je imela eno izmed glavnih vlog, njen lik pa je temeljil na popolni garderobi.

 

Foto: REX


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam