fbpx

To bo najbolj priljubljen model kavbojk letošnjo pomlad!

Moda, Novice, Prva stran

V prihajajoči sezoni obeta še en zelo trendovski kroj kavbojk, kakršnega že nosijo znane blogerke.

Poleg skinny modela kavbojk, ki ga bomo pomladi 2018 videvali v več različicah barv ter materialov, se nam v prihajajoči sezoni obeta še en zelo trendovski kroj kavbojk, kakršnega že nosijo znane blogerke.

Gre za trapezasto krojen, širši model kavbojk s skrajšanimi hlačnicami, ki bodo zamenjale priljubljene hlače ‘culottes’, ki so bile v ospredju zadnjih nekaj sezon in za katere pravzaprav v slovenščini nimamo ustreznega prevoda.

Za razliko od ‘culottes’ modela nam je ta, ki ga je predstavil nizkocenovnik H&M, veliko bolj pri srcu, saj ne pristoji samo ženskam z izrazito vitkimi gležnji. Poleg tega je bolj praktičen, saj lahko ta model nosimo k različnim vrstam obutve.

Švedski modni velikan jih je predstavil v novi Denim kolekciji, med prvimi jih je oblekla srbska modna blogerka Vanja Milićević, ki je te ‘it’ kavbojke kombinirala s črtasto majico iz H&M-ove kolekcije Divided in minimalističnimi sandali z jermenčki.

Topshop

&Other Stories

Reformation

Podobne kavbojke ponujajo tudi druge, dražje blagovne znamke, denimo J. Crew, Topshop in &Other Stories, zelo zaželen bo to pomlad tudi najnovejši model kavbojk ameriške znamke Reformation, ki je bil že na spletu razprodan, sedaj pa se je treba zanj vpisati v čakalno vrsto.

 

Foto: H&M, Buro247.hr, The Zoe Report, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam