fbpx

Bo naslednji James Bond res temnopolt?

Lifestyle, Novice, Znani

V igri je veliko igralcev, ki bi lahko igrali agenta 007, ko se bo Daniel Craig (zares) odločil, da se poslovi od vloge: Tom Hardy, Michael Fassbender (tudi, če je Irec), Tom Hiddleston, David Oyelowo in Henry Cavill.

Vendar je samo en igralec, ki bi moral postati naslednji James Bond, in to je Idris Elba. Zgodba sega že v leto 2014, ko so bila razkrita elektronska sporočila multi nacionalke Sony, v katerih je ena izmed vodilnih v Sonyju Amy Pascal pisala kolegu, da bi Idris Elba moral biti naslednji James Bond.

Preberi še: Najbolj seksi moški na svetu Idris Elba se je slekel za revijo Interview

Fuqua je mnenja, da bo ta ideja sčasoma uresničena, pri čemer pa je glavni kandidat prav Idris. Temnopolti igralec, ki je bil med drugim razglašen za najbolj seksi Zemljana, je ves čas vztrajal pri izjavi, da ne bo igral britanskega tajnega agenta. Še več, pojasnjeval je, da bi naslednji Bond moral biti … ženska.

Pred kratkim pa naj bi se Bondovi producenti resno nagibali k ideji, da bi Idris prevzel glavno vlogo. Po poročanju časnika The Independent je slavni filmski direktor Antoine Fuqua razkril podrobnosti pogovora z Bondovo producentko Barbaro Broccoli, v katerem naj bi dejala, da je prišel čas, ko naj bi ikonično vlogo prevzel ne-belopolti igralec, Idris Elba.

Razkritje pogovora je tako pokazalo, da se producenti z idejo resno poigravajo, kljub temu pa je zanimivo, da je igralčev odgovor še vedno isti, da pravzaprav nihče resno ne razmišlja, da bi prav on prevzel to vlogo. To pa vsekakor spremeni stvari, kajne?

 

Foto: The Independent


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam