fbpx

Bo princ Charles zaigral v novem filmu Jamesa Bonda?

Znani

Težko je najti dve stvari, ki bi bili bolj britanski, kot sta kraljeva družina in James Bond – zato novica, ki prihaja z Otoka ni pretresljiva. Princ Charles naj bi zaigral v novem filmu Jamesa Bonda.

Kot poroča The Sun, so junija na prizorišču snemanja novega dela opazili britanskega prestolonaslednika in morda se bo prikazal tudi na velikem platnu.

»Ko je pred tedni obiskal snemalno ekipo, se je razpravljalo tudi o tej možnosti. Princ zdaj razmišlja, ali bi sprejel ponudbo,« je povedal vir blizu producentov.

Njegova odločitev ni bila navdahnjena s preteklostjo njegove snahe, nekdanje igralke Meghan Markle, ampak je povezana s kraljico samo, ki je na slovesnost ob odprtju Olimpijskih iger leta 2012 skočila s padalom.

Seveda je skok izvedla dvojnica, ampak zgodba je kljub vsemu odlična, se strinjate?

Producentom je bilo všeč, da se je kraljica pojavila skupaj z Danielom Craigom in prepričani so, da bi Charles to lahko celo nadgradil.

»Prestolonaslednik je primer pravega Britanca, zato je popoln za priložnostno vlogo in ljubitelji Jamesa Bonda bi to naravnost oboževali,« je še dodal vir.

Ni znano, kakšno vlogo naj bi princ Charles v filmu imel, vendar njegov nastop v filmu ne bi bil neobičajen za kraljevo družino. Leta 2017 sta v filmu Star Wars: The Last Jedi nastopala kot vojaka tudi njegova sinova princa William in Harry, žal pa so njun del na koncu izrezali, saj sta bila oba previsoka, v primerjavi z ostalimi igralci.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam