fbpx

Bobbi Brown zapušča svojo uspešno beauty znamko

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Novim podvigom naproti!

Po 25 letih uspešnega delovanja, make – up legenda Bobbi Brown zapušča svojo beauty znamko in obrača nov list v svoji karieri. Brez skrbi, Bobbi Brown izdelki kljub vsemu še vedno ostajajo na prodajnih policah.

Bobbi je pred 25 ustanovila lepotno znamko, ki se je že takrat osredotočila na naravni videz kože in izdeloval izdelke v tej smeri. Prvi izdelki so bile šminke, v naravnih odtenkih, kar je bilo po močnih barvah 80-ih let velika sprememba.

Govori se, da je pričakovala prodajo stotih šmink v mesecu dni, dejansko pa so vse pošle že prvi dan. Ena izmed redkih lepotnih znamk, ki je izdelovala tekoče pudre v širokem spektru odtenkov, je kmalu pritegnila pozornost znanih osebnosti, kot so Naomi Campbell in Oprah Winfrey, tako kot ostale izdelke, ki jih je Bobbi označila kot ustvarjene za ženske, ki želijo biti naravne, samo malo lepše in bolj samozavestne.

Po petih letih delovanja, je bila Bobbi Brown prodana podjetju Estee Lauder. Danes je lepotna znamka vredna milijone dolarjev, sama Bobbi pa pripravljena na nove podvige.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam