fbpx

Bodo ličila postala nov nakit?

Izbor urednice, Novice, slider

Naredite svoj modni dodatek in razbremenite obraz odvečnih ličil.

Že pred dvema letoma je modni oblikovalec Anthony Vaccarello na pariškem tednu mode, uporabil šminko za make – up na ušesih. Svojim manekenkam je spodnje dele ušes pobarval s črno barvo in tako s pomočjo ličil, ustvaril nakit. Sprašujemo se, ali lahko ta trend z modnih brvi pride na ulico?

00140h_1280x1920

Na modni reviji Louis Vuittona za pomlad 2016 so imele manekenke svoja ušesa okrašena z zlatimi in srebrnimi liki. Takrat se je vsem zdela zelo zanimiva poteza, pred kratkim pa so se na družbenih omrežjih začele pojavljati fotografije naličenih ušes, ki so nas navdušila, saj so zelo učinkovit modni dodatek, narejen na zelo preprost način.

usi-smink3_840_472 ear_make_up 84ac721c8378bba0c4246876012f0247

V vročih poletnih dneh, ko se nam zaradi vročine make – up na obrazu zelo rad topi, se nam ne zdi slaba ideja, da bi ličila, namesto na ustnice, nanesle na ušesa. Če se boste odločili za ušesni make up, uporabite kakovostno zlato ali srebrno tekočo barvo, čopič in malo domišljije. Zakaj ne bi to poletje naredile svojega modnega dodatka in razbremenile obraz odvečnih ličil?

usi-smink4_840_472

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam