Oglasno sporočilo / 19. december 2022

Božič s pridihom luksuza

Giorgio Armani predstavlja novo praznično kampanjo za leto 2022, v kateri nastopa z oskarjem nagrajena igralka Cate Blanchett, globalna ambasadorka lepote znamke.

Čarobna kampanja je odlično ujela veselje prazničnega časa, v katerega se je vživela tudi Cate Blanchett.

Cenjena igralka predstavlja spektakularna Armanijeva lepotna darila, ki jih razkriva bleščeči vrtiljak praznikov.

Zaželi si željo, zavrti kolo

V središču zgodbe o praznični Armanijevi kampanji 2022 je sejemski vrtiljak, katerega kabine so osvetljene z utripajočimi zlatimi črkami, ki sestavljajo besedo “ARMANI”.

Film, ki ga je režirala Marie Schuller, se poigrava s pravljičnim pridihom. Sledi Cate Blanchett, ko igrivo skače med kabinami očarljivega kolesa, kar prikazuje duh parfuma Sì, ki je bil predstavljen že leta 2013, in je ikonična ženska dišava Giorgia Armanija.

Sodobna dišava, ki je hkrati elegantna in čutna.

Pesem, ki spremlja film s Cate v glavni vlogi, je uspešnica iz leta 1963 You Don’t Own Me ameriške pop pevke Lesley Gore.

Kampanja, ki jo je fotografiral Michael Bailey-Gates, prikazuje Cate Blanchett poleg ikonične stekleničke parfuma Sì, za njo pa se subtilno lesketajo luči velikega kolesa.

Kampanjo spremlja še nekaj mini filmov, ki prikazujejo Armanijeve obraze Madisin Rian, Barbaro Palvin in Aleksandra Rusića.

Medtem ko si uresničujejo praznične želje, se vozijo na vrtiljaku in dajejo, prejemajo in odkrivajo najbolj spektakularna lepotna darila Armanija, ki zajemajo sanjsko razpoloženje sezone.